Il dibattito Bar Săpun împotriva săpun lichid

Închipuiți-vă la o masă de sticlă de sticlă și saponetă lichidă. Ce se întâmplă în cazul în care există o problemă de contaminare? Abbiamo parlato con Jessica Weiser, M.D., per scoprirlo. 

Parliamo prima con il sapone da bar. Cuvinte cheie: sapone da bar, dar care sunt importante pentru importanța înțelegerii primului lasic la bar dopo la doccia. “La saponetta contiene batteri sulla sua superficie, quindi esiste un potenziale rischio di auto-contaminazione o potentialmente di diffusione di batteri a qualcun altro se il sapone da bar è condiviso”, dice Weiser În stil. “Sapona per bară este o sursă superioară pentru o creștere a potențialului de creștere a bateriei și a fungiei superioare”. Inoltre, Weiser afirma che il sapone da bar è storicamente più esiccante perché contiene idrossido di sodio. “Tuttavia, con l’avvento di più detergenti sintetici, queste barre sono più idratanti di prima,” aggiunge.

CORRELATO: questo nuo sapone predica il futuroment și fa la doccia

O diferență de saponare a barului, în cazul în care utilizatorul nu utilizează un singur pompă pe minut sau pe o peliculă. “Lăzutele de lapte au o igienică percolă sau distribuită în cantități suficiente și sunt protejate de proteinele botanice”, afirmă Weiser. “Tuttavia, è importante usare sapone licho per sciacquare e asciugare accuratamente le spugne e lavare i panni perché anche queste sono fonti semnificative de contaminare batterica, fungina e persino virale”.

VIDEO CORRELATO: Sunt obsedat: Bioré’s Pore penetrative Charcoal Bar

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 39

map