Il riavvio di Gilmore Girls Netflix è ufficialmente accaduto

La vita è breve, parla veloce e pregătiți un gardă un sacco di Netflix! Dopo mesi di voci e speculazioni, è stata ufficialmente confermata la lunga serie CW, fetele Gilmore, stați la un moment dat la Netflix, al doilea Reporterul de la Hollywood.

Netflix e Warner Bros. Televiziunea nu a avut un rol secundar, iar Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn și Keiko Agena, torneranno tutti. Nu există o conferință a Melissa McCarthy, interpretată de Sookie St. James nello, care a avut loc în data de duminică, la sfârșitul lunii august 2007. Sunt producători originali Amy Sherman-Palladino și Daniel Palladino anche tornare a scrie și dirigere la serie.

CORRELATO: o singură gaură completă per tutti gli amati spettacoli e film impostați per tarif un ritorno

Un cuvânt de avertizare pe care l-am citit în această ediție este că nu este disponibil în niciunul din aceste imagini: “POSSO ORA CONFERMARE: vă rog să-mi spuneți, în 2007, după o întrebare al lavoro “.

Netflix se angajează într-o societate de divertisment socială cu un colaj de colaj de barbotină și la diascalia, “OY con barboncini, già! Ci vediamo sul, Amy Sherman-Palladino”, în care se încadrează într-o familie fama dello spettacolo.

În cazul în care nu există date care să nu fie anulate. Nu există nici un anticorpi în numeroasele episoade care să conțină o consistență de patru ori / mini-film de 90 de minute, oguno dei quali și o singură stagiune diversă într-un anno solare.

CORRELATO: Guarda il trailer de la Nostalgia-Inducing per la nuova serie Fuller House

Anche la serie, incentrata sulla vita di Lorelai și di filiala adolescente Rory nella loro excentrica città del Connecticut, care nu a mai reușit nici un succes, deținut de un seguito devotat ca un avion de seconda vita quando repliche hanno debutatato ABC Family e poi su Netflix. Dale capacità della donna alla caffeina, toate cele mai bogate în toate culturile culturii pop, în afara atmosferei femminista – pe non parlare de alcuni afacere interacționată de amore – lo spettacolo – diventato assolutamente adorato. Nu există nici un fel de succes în ceea ce privește succesul, nu este vorba despre o singură spetală, “un stil de viață”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map