Il Trono di Spade Nikolai Coster-Waldau sa Tormund è morto o vivo

Nu se eliberează un anunț și se pretează la toate Urzeala tronurilor Stagiunea 8: Jaime Lannister este anchetă ca imparare a suvoi destino. Nikolaj Coster-Waldau, l-am interpretat ca un baiat rau cu un sola mano, care nu are o ancorare in oglinda, ci o persoana care se ocupa de un stil de viata.

Secondo Coster-Waldau, Jaime è prezumtivmente diretto un nord de Winterfell, altem questo è ciò che ha preso dalla sceneggiatura. În cazul în care vă aflați într-o altă zonă, vă rugăm să vă amintiți, atunci când plasați o partidă de o selecție curentă de stâng a unei clădiri pe numele său, pentru a vedea cele mai recente comentarii..

Se întâlnește în nord, Jaime trebuie să intre în contatto Tormund Giantsbane, cioè se Tormund è vivo. L’ultimo che abbiamo visto del selvaggio dai capelli rossi, era în piedi în cima al muro mentare un drago non morto lo abbatteva con il suo alito gelido. Chiamaci pazzo, ma sembrava un bella grande caduta per sopravvivere non fossa già congelato a morte.

tk
Per gentile concessione di HBO

În cazul în care este vorba de un coster-Waldau care se află pe teritoriul unui stat membru, acesta se află într-o situație de urgență definitivă: “Sono sicuro chelo sia. Sono sicuro chelo sia”, care este deținută de Ambasciatore di buona volontà dell’UNDP În stil în pranzo intimo prima di arbitrare la Cupa Mondială a Girlslor din lume.

RELAZIONATO: AvutoNikolaj Coster-Waldau a arbitrat un torneo calcio în numele dell’uguaglianza di genere

Prendilo con un pizzico de vânzare, dato che quest’uomo una volta dichiaro con veemnza che Jon Snow ero morto definitivamente. Ma se c’è da credere, Coster-Waldau nu vorbește altro che filmare una scena cu il selvaggio.

“Se păstrează la storie, dovrei avere una scenă cu Tormund Giantsband.” Sarebbe divertente “, ha detto În stil. De divertimento a cui si riferisce, ovviamente, deriva dalle avances civettuole di Tormund verso Brienne di Tarth.

Anche Jaime ha una storia con Brienne: i datorită hanno persino condiviso una scena bollente e bollente. Inoltre, ora nu este legată de suresa / amante Cersei.

Se Tormund è ancora vivo e Jaime lo fa risalire a nord, questo avere creare un interessante triangolo amoroso.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map