Încă o dată, Patti LaBelle! Festeggia con i suoi Greatest Hits

Oggi la legenda muzicii Patti LaBelle festeggia il suo 73 ° complet! Anche se va lansa ca debutant al solistei lui Patti LaBelle si al celor de la Bluebelles, intitulata ca o rula de solista in 1977, dimostrandosi una mossa geniale. LaBelle a continuat o lovitură de succes a hit-ului dopo, raccogliendo innumerevoli riconoscimenti, Grammys e diverse Lifetime Achievement Awards proces nel. Anche se bucură de muzică și de pasiunea pe care le-a făcut în viața de zi cu zi, în timp ce pluripremiato are o anchetă la televiziune și cinema cu rol în protagonistul în La storia di un soldat, Un mondo diverso, Povestea americană de groază: Show Freak, oltre un periodo di prova Ballando con le stelle nel 2015 e un’apparizione ospite su Impero. Parliamo di essere a tutto tondo!

În vena di festa di ballo improvvisata? Aloră sei pronto per una sorpresa! La sărbătoarea completă a carierei din LaBelle, teniamo le canzoni seguenti su un loop infinito.

CORRELATI: Britney Spears și Hot New Single de Iggy Azalea sono appena finiti

“Lady Marmalade” (1975)

“Dragostea, nevoia și dorința ta” (1981)

“Atitudinea nouă” (1984)

“Spargeți-o” (1985)

“Oh, Oamenii” (1986)

CORRELATO: Canzoni în memoria lui Jazz Singer Billie Holiday

“Pe cont propriu”, Michael McDonald (1986)

“Cineva vă iubește copilul (Sai ​​chi è)” (1991)

Găsiți și ascultați video și sopră.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map