Incontra il Fam! Selena Gomez portalează cu concertul săptămânii

Deasemenea, se pare că este o adevărată dovadă a unei selecții a Selenei Gomez, e ora, The Weekend este conquistando anche il resto della famiglia della sua ragazza. Gomez a participat la concertul “The Weekend a Dallas”, care a avut o viziune asupra lui Suo Nuovo Fidanzato.

Gomez nu a primit nici un fel de carieră de suvo ragazzo, parte a unei spitale în tutela mondială, fiind o epocă naturală care să se ocupe și să se supună statului Texas. Infatti, concertul de la The Weekend, o era din Dallas, o poche miglia da dove Gomez era cresciuto in Grand Prairie.

VIDEO: Selena Gomez e Momentii care au trecut de Coppia di Weeknd

 

La cantante “Aceeași dragoste veche”, 24 de ani, neparticipată la fel de esibizione. Ha portato con sé sua cugina Priscilla DeLeon este suedezul Aiden, al doilea E! în linie. Cu toate acestea, datorită faptului că nu există niciun element care să nu poată fi descărcat de pe site-ul dvs., acesta nu este disponibil decât în ​​fotografie. Gomez indossa jeans și o vita alta sopra stivali bianchi, abbinati un maglietta nera legata per esporre il suo ombelico. DeLeon, din alta parte, se afla in masina si se imbraca cu o maneca lunga si stivaletti neri.

Ancora capito.

Un post condiviso da Priscilla DeLeon (@ pmdeleon22) su

Din cauza faptului că s-ar putea să nu fi fost acordat nici un vot la un alt gram.

Un post condiviso da Priscilla DeLeon (@ pmdeleon22) su

CORRELATO: Selena Gomez și mai multe s-au întâlnit în pianul primului pian al Oamenilor din New York

L’incontro con la famiglia allargata è un grande passo avanti, ma Gomez e Weekend non hanno alcun problema o departe progredire la loro relazione.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 92

map