Incontra Magic Man, la banda che la ballare gli angeli di Victoria’s Secret

La sfilata di moda din Secretul lui Victoria se află anual o circo mediatico, quest’anno è stato probabilmente uno dei più grandi finora. La procedeura sartoriale a fost amenajată o clădire din Earls Court din Londra, o singură structură de 20.000 de persoane, cu o splendido esterno în stil art deco (adatto per una flotta di Angeli). Come al solito, în cazul în care un avion este un ritual de la o rețea de televiziune primă de televiziune, care se află într-un ritm foarte mic, în funcție de ipoteza de calitate a sorosului fossero în serbo. Una curva era la muzică. Mentre lo show scorso anno è inisiato con du duo indie pop Hunter Hunted (seguito da un memorabil performance de Taylor Swift), la stravaganza del pre-spettacolo di quest’anno è iniziata con l’emergente rock band heavy-synth Magic Man.

CORRELATI: Am 22 momente de sexy della sfilata din moda lui Victoria’s Secret

Binecuvântat că Boston nu a reușit să compună un comprimat al lui Alex Caplow și el a fost chitaristul Sam Vanderhoop Lee, datorită faptului că a fost înființată o echipă de grupuri de lucru pe durata unui program WWOOF (World Wide Opportunities on Farms Organic) organizațională a consiliului de consiliere în domeniul sănătății și al sănătății în viața de zi cu zi, alături de colegiul său primar. Hanno finito per finire i tre mesi trascorsi oltreoceano con un album. “Ć stato un incidente felice”, spune Caplow În stil. Lee aggiunge: “Alla fin non abbiamo coltivato tanto quanto pensavamo”.

E una buona cosa che non lo facessero. Trei anotimpuri, cu alte treimi membri ai trupei, la succesivitatea iterației din Magic Man, fără a fi o scena indispensabilă cu un film EP de cinque canzoni Tu sei qui, guadagna subito elogi per ioro energici, trionfanti inni rock. Ora, cu un album de debutto a figura inte Prima delle onde ($ 10; iTunes) caricat con tracce infettiv che fanno girare le supermodelle alte sei piedi, grup de pronto per grandi cose nei prossimi mesi. Abbiamo raggiunto în Caplow e Lee în N.Y.C. cu ocazia lansării spectacolului de modă secret Victoria Victoria. Ecco ne estratto dalla nostra chat:

Come ci si sente ad esibirsi in una delle notti più sexy della TV?Lee: Dovremmo avertizat cu un sacco di trucchi magici.

Caplow: În lenjerie, ovviamente.

Spune-i unui prieten despre acest lucru?Lee: Sfortunatamente lo spettacolo în stato a Londra quest’anno! E noi eravamo qui.

Voi datorită rețelelor amici da anni. Che este cosa hai ascoltato crescere?? Lee: Mi sento vino quando abbiamo iniziato a suonare in una banda al liceo, abbiamo ascoltato un sacco di Killers, Arcade Fire e Postal Service. É diventato parte di ciño che abbiamo iniziato a suonare nella nostra trupa. Ho anche ascoltato un sacco di Exploziile pe cer.

Magia Man
Alex Risiede pe InStyle.com

Hai inima cu un avorare cu Alex Aldi (Pit Pas, Duhul Sfânt!) Su Prima delle onde. Qual è la più grande lezione che hai imparato da lui? Caplow: Alex este un element esențial pentru o producție și o producție finală: acesta este un portofoliu succesiv în ceea ce privește condițiile de dezvoltare și de perfecționare a eșantioanelor. În acest caz, este posibil ca unitatea de distribuție să fie distribuită cu o singură sursă de informație și să se afișeze în varianta de căutare pentru a fi admisă într-o anumită zonă, astfel încât să poată fi ascunsă în camera video. Încă o dată, primii spetakoli, mi-au venit în curând și au ajuns la concerte, au venit în grup și au fost membri ai diviziei de muzică rock. Quella energia è qualcosa che volvamo assumere. Abbiamo iniziato a pensare più în mare și un tarif queste canzoni inno.

Dobbiamo chiederci: vino hui avuto il nome di Magic Man?Lee: Viena da un ragazzo che abbiamo incontrato quando abbiamo vizita questo festival del circo in Francia durante il nostro viaggio di agricoltura. Era uno dei nostri primi amici, un gigant ragazzo francese della nostra età che si considera un muzician dilettante e si faceva chiamare “Magic Man”.

Quali trucchi ha eseguito?Lee: Ha fatto molte cose tipo “scegli una carta”, ma non hanno mai funzionato abbastanza bene. Forse era una barriera lingvistică.

Caplow: Aveți un sunet spiritual, probabil că vă puteți folosi un pic de lavoar sulla vera magic.

Înregistrați-vă muzica video din “Parigi”, faceți clic pe un reluând-o înainte de spectacolul Victoria’s Secret Fashion Show.

CORRELATO: Scopri le bande sono attualmente sul nostro radar ora!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 9

map