James Franco nu participă la Oscar și seguito delle accuse di catota condotta sessuale contro di lui

La notte degli Oscar ha portugheza la Hollywood le déjà grande stelle dell’anno per una notte di premi, ma c’è staata una notevole assenza. Traducerea în limba română a lui James Franco nu a fost acceptată de Oscar di domenica sera.

În plus, Oscar se bucură de un adevărat mod de a-și asuma responsabilitatea cu care se confruntă cu un alt portar avantajos, cu toate cele mai bune serate, cu rimasto senza macchia. Franco è stato acuzat de “comportamento inappropriato o sessualmente sfruttatore” da cinque donne in particolare.

L’avvocato di Franco Michael Plonsker și-a exprimat convingerea că acuzația este neconformă cu cerințele de bază, Franco a ancora partecipato ai SAG Awards – care a fost nominalizată la un spectacol de performanță excelentă într-un rol principal – un gennaio.

Giacomo Franco
Rich Fury / Getty Images

Mentre Franco este nominalizat la interpretare în Artistul dezastrului praticamente și ogni spettacolo di premiu, gli Oscar erano un’eccezione degna di nota. Franco nu a fost nominalizat pentru premiul Oscar, recunoscut ca fiind un element esențial al publicării relațiilor de stat În stil se încarcă o dată pe an Oscar per gestiune meglio la ricaduta.

“Un nume de ne emergano nu acuza, probabil uscirà illeso. Deve solo giocare bene le carte”, ha detto la fonte anonima.

CORELATO: Perche James Franco dovrebbe partecipare agli Oscar

“Il fatto che non stia andando è una notizia da solo”, care se desfasoara in particolare pe quanto riguarda gli Oscar. “În cazul în care un consilier nu se află într-un loc, în cazul în care este interzis să intervină într-un interviu, atunci când se află într-un stat membru,.

“Spuneți-vă că ați văzut și vă rog să-i spuneți că ați reușit să faceți acest lucru, deviate la bocca chiusa, perché stai per ottenere più titoli e quello che vuoi che le persona dimentichino. în una bucă pe scavare, ma devi aspettare fuori. “

Aloare, dov’era nella notte degli Oscar? Questo rimane da vedere.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 85

map