Jennifer Aniston și Justin Theroux escortă pe alcune terapie al dettaglio a New York

În funcție de modul de migrație pe care doriți să îl modificați, veți găsi o selecție specială a terapiei?

Mercoledì, Jennifer Aniston și Justin Theroux, un magazin din New York pentru un magazin de suveniruri, au fost inconștienți în ceea ce privește stilul elegant și toate celelalte modă facerii.

Il Amici tocmai în cazul în care le-a casual cu un abbottonarsi bianco fresco con maniche arrotolate, che ha indossato nascosto in un jeio di jeans di madre di ispirazione anni ’70 in un lavaggio leggero con orli svasati. La 47 de ani, indispensabil pentru o bomba ciocuită într-un stil comprimat, care să se potrivească cu o eleganță superioară a meselor, cu o gaură netedă, cu un stil Gucci in oro e nero, un tradora a catena nera e tacchi di sandalo nero mai multor pedicure rosso vivo dell’attrice.

Theroux, recent recunoscut de un ansamblu de computere cu Aniston, are un bomboan nero cu un bomber cu un bomba de sampon si un bikon de blugi si agentii de imbracaminte pentru atleti. Complet de il abbigliamento da cumpărături con ctivali grigi, un grande orologio d’oro e aviatori neri.

CORRELATI: Justin Theroux condividează sufletul cu un comportament matrimonial al lui Jennifer Aniston: “Sembra semplice ma è vero”

Întrebările pe care le-ați avut cu privire la necesitatea de a vă face o plăcere?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map