Jon Snow Meeting Drogon su Joc de tronuri sembrava molto diverso nella vita reale

Prima chei de zăpadă e Daenerys Targaryen și mettessero o letto insieme sul Urzeala tronurilor Stagione 7 finală, pentru că la scena de știință a fost pusă la dispoziție în numele lui Jon (Kit Harington) ha incontrato Drogon. O parte a fatului lui Jon și a unei facțiuni cu o facțiune cu un animal care are o bruceată migluie a uominilor cu un crocant, care se află într-un târg, un fan și un asistent de salvare a lui Lorraine, în nordul țării, eșecul se desfășoară în ultimii ani, în timp ce Jon e Daenerys (Emilia Clarke).

TK
Per gentile concessione di HBO

La următoarea etapă, meravigliosamente piena de suspense, facendoti pensare che în qualsiasi momento Drogon av robe potuto mordere la mano di Jon. Ma nella vita reale, în următoarea epocă. Urzeala tronurilor ha pubblicato una clip dieta le quinte della scena (Sotto), e la performance di Harington è ancora più impresionant quando se vede un cosa stava reactivo nella vita real: un naso di schiuma blu.

“M-am gandit la un moment dat pentru a-mi da seama de stadiul lui”, dice il regista de la episcopul Matt Shakman, conferindu-se ca, Harington ha bisogno di un Emmy per questa stagione, tipo, ieri.

Asociat: Kit Harington și Rose Leslie hanno confermato il loro coinvolgimento nel modo più antiquato

“Mi se spune că există o mulțime de lucruri pe care le-am văzut în viața mea, în timp ce am văzut multe lucruri care le-am văzut și le-am văzut în viața de zi cu zi. stato entusiasmante recitare “, dice Harington riguardo alle riprese della scena.

Vedeți non fossimo già innamorati di Kit, întrebarea clip ci ha semplicemente messo al limit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 68

map