Julia Roberts e suo marito sono la coppia più carina al brunch din Oprah

Che aspetto ha el brunch per te?

Per alcuni, nevobe comportare diverse mimose e uva cremose alla benedict. Ma pe Julia Roberts, care este singurul parol pe descriere: Oprah.

Domenica a scos la iveală o cincisprezece ani de la Oscar, care a avut o slujbă în ordine și o dirijă a brâncii din Oprah nella, în Montecito, în California, înconjurat de o grădină cu o singură căprioară, o bicicletă într-o manieră un sorriso accecante.

De asemenea, Julia Roberts a adăugat că, pentru o farsă, el a fost înrădăcinat pentru că a încercat să-l ajute să-l vadă pe Daniel Moder (la coppiață și compostă pentru a se vedea). Indossava un camicia un quadri e occhiali da sole e teneva la sua splendida moglie all’evento.

Julia Roberts Danny Moder
Rob Latour / Varietate / REX / Shutterstock

Quindi se întâmplă după un brunch cu Oprah? Il magma dei media ha scelto Instagram per parlare del brunch e del suo nuovo libro, Intelepciunea duminicilor. Dice che y proventi della sua vendita vanno alla sua carità.

Brunch o casa mia! Festeggiamo #WisdomOfSundays �� ����

Un post condiviso da Oprah (@oprah) su

Inoltre, la o stea de epocă fotografia epica cu ospiti dell’evento veni la stele de la Broadway Cynthia Erivo.

Musica, cibo e amici. Ecco per cosa sono le domeniche. #WisdomOfSundays

Un post condiviso da Oprah (@oprah) su

Possiamo venire la prossima volta, Oprah?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 32 =

map