Kate Middleton ilumina un giorno di pioggia într-un bel vestito blu con una fenditura alta coscia

Nu există niciun concurs de competiție cu adevărat splendid! Kate Middleton a fost condamnat la congresul său, Principe William, care a fost învins de o nouă viață,.

La Duchessa di Cambridge se află o casă de oaspeți care se află la o distanță de Viagra din Academia Stewards din Harlow, în Regno Unito. La splendida tonaca ha mai multă gamă de tonică del regală cu o fessura alta alla coscia alla gamba sinistra. Ha abbinato l’abito con una un scoppio ondulato, orecchini pendenti e décolleté nude, che alungavano i suoi steli.

Kate Middleton Blue Dress - Embed
Samir Hussein / WireImage

La scuola a fost organizată o conferință de presă organizată de Fundația “Instagram di Kensington Palace”, care a organizat o conferință de presă organizată în anul 2013 și a fost organizată de un partener Șefii Împreună, la campagna per la salute mental și reali hanno promosso come coppia.

Il Duca e la Duchessa di Cambridge a sosit alla Stewards Academia din Harlow, o singură bucată de sprijin din partea lui Place2Be – un alt beneficiu pe care l-au oferit tutorilor individuali pentru o experiență emoțională nelle scuole – e un partener al campaniei @ heads_together guidata dalle Loro Altezza Reale.

Una foto pubblicata da Palatul Kensington (@ kensingtonroyal) su

“Il Duca e la Duchessa în vizită de oggi în scoprire veni la scuola sostiene gli studentii care vin și grandi cambiamenti della vita”, de la Palatul Kensington su Instagram.

Un calificat incredibil de calorii pentru cadrele didactice din cadrul Academiei de Stewards Academy din Harlow, care nu sunt la fel de bine ca Duca e la Duchessa în timpul vizitei, pentru a ajunge la scuola suporta studenții care se ocupă de granițele lor de viață, Heads Împreună e Place2Be.

Una foto pubblicata da Palatul Kensington (@ kensingtonroyal) su

Durante la visita, i reali hanno incontrato studenti, genitori e insegnanti per imparare veni i programmi aiutano i bambini un far fronta sia o scuola che casa. Il duca și rivolse addirittura un unassemblea de studenți per parlare dell’importanza della salute mental.

“Mia figlia è molto fiduciosa all’esterno, ma în realtà quando si tratta di esami si arrende” I genitorii condividono le loro storie su venit @ _Place2be e gli insegnanti hanno aiutato i loro figli ad affrontare alcune delle sfîrșit della vita #HeadsTogether #backtoschool

Una foto pubblicata da Palatul Kensington (@ kensingtonroyal) su

CORRELATI: Kate Middleton e principele Wiliam porteranno il principe George e la principessa Charlotte con loro în Canada Tour

“Heads Together è incentrato sul far de la parlino dei moments difficile che moli de noi affronteranno in momenti diversi della nostra vita”, ha afermato il Principe William. “Un moment în care campania electorală a fost cea mai rapidă eroare a fost cea mai mare posibilitate de a se întâlni,.

VIDEO: Am completat piesele memorabile ale lui Kate Middleton

Întrebarea este că nu există nici o posibilitate de a face acest lucru. Găsiți altfel de vizualizări de la Middleton nel video qui sopra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 87

map