Kate Moss Strip Down pentru un nou campanie sexy per il cașmir nudo

Se calculeaza personifica un’eleganza sleale, è Kate Moss, motivul pe care se bazează modelul de top è perfetta per la nuova campanie sexy di Naked Cashmere. La star 42 de ani se confruntă cu mai multă inimă de martori, scuipat de fotograful de moda Peter Lindbergh.

Într-o fotografie splendidă în bianco e nero, Moss absoarbe trucco minimo și este un sciol de știință și un consumator de îmbrăcăminte ca un cardigan aperto în cașmir. Într-un alt exemplu de primă necesitate, modelul se referă la malinconicamente în lantananza coperto da nient’altro che involucro con frange, lasciando che il vento giochi con i suoi corti capelli biondi.

Kate Moss in Naked Cashmere Campaign - Embed

Naked Cashmere nască o unică din 360 Cashmere lui Bruce și Leslie Gifford, care este o sursă de viața în Mongolia per portar premium de primăvară și consumatori un prezzo accesibile. Produsele oferite de 100% cashmere saranno sunt disponibile online su yahoo.com il 1 settembre.

Legate de: Aspectul schimbător al lui Kate Moss

Kate Moss in Naked Cashmere Campaign - Lead

Fino ad allora, resteremo sbalorditi dall’incredibile corpo di 42 anni di Moss nel video di sbirciatina qui sopra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map