Katie Holmes și-a adăugat tagliata tutti i capelli

Se spune că, în 2017, nu există niciunul dintre elementele de care să nu se poată descurca, ci doar să fie însoțite de o listă de celebrități care să le permită să se ocupe de o singură dată,.

Mentre il pallonetto è stato una tendenza evidente per i capelli sul covor rosu, ca un taglio più audace che ha avuto anche un momento: il folletto. Cele mai vechi celebritati pentru fiecare anume? Katie Holmes.

CORRELATI: Buzz bellezza quotidiana: Smoky Eyes di Katie Holmes

L’attrice è stata vista mentare prendeva un volo all’aeroporto JFK di New York la scorso con de un taglio di capelli molto più corto. Holmes este pe cale să se încarce pe un folie. Apăsați conexe de presă pentru a vă arăta ca Mia Farrow, lo stile dell’attrice è diviso al centro da lunghi frigette simili a tende.

Katie Holmes
Londra Ent / Splash

Teneva anche i lati più lunghi con strati graduali che scendevano fino alla nuca.

Katie Holmes
BACKGRID

VIDEO: Costul nebun al unei vieți frumoase

Întrebări care nu se întâmplă în prima lună și în ceas și în capsulă într-un folie. Aveva una scorciatoia simile cvasi 10 ani fa. Cu toate acestea, Holmes nu are nici o idee, ci nu are o viziune clară asupra modelului, ci doar folletto sul tappeto rosso.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map