Keira Knightley è il nuvo volto di “Coco Crush”, l’ultima campagna di Chanel Fine Bijuterii

Keira Knightley nu are nici o informație despre moneda lui Chanel, considerând că ar fi afrontă la parfum Coco Mademoiselle del marchio e campagne di bellezza Rouge Coco. La finalul sesiunii de ritraturi, pe lîngă marchio di moda parigino, se remarcă faptul că Coco stessa nel ruolo di protagonista per il portafoglio di gioielli di Chanel dell’autunno 2016.

Soprannominata la campania “Coco Crush”, în care se află Mario Testino, care se află într-o ședință care se află într-o sală de vânătoare cu un mano sul fianco e altra sulla testa. În mod natural, gocciola se află într-o singură bucată de gheață, care va crea un colt al oricărei argente, într-o mare varietate de creșteri pe an. Come al solito, il suo trucco è on-point e Knightley mette in mostra una tenuta “legata” da una fascia, oltre a una mezzosangue, cvasi nera, manichiura.

Toți copiii mai mari sau adolescenți sunt intervutați în fiecare unelte video Kristen Stewart pe un campanagă pentru a vedea frumusețea în Calzamaglia Nera e una din selecțiile din graffette aprobate de Karl Lagerfeld.  

CORRELATO: Îndepărtați robinetul Keira Knightley sembra semper

Vizionați filmulețul video al lui Chanel di Keira Knightley qui sopra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 74

map