Kendall Jenner a concluzionat la suta striscia di 8-Show NYFW sulla Marc Jacobs Runway

Se pare că este dificil de a face o dieta cu ochii pe Kendall Jenner în timp ce se stabilește la moda din New York, è solo perché il modello del momento è stato letteralmente ovunque. Nu există nici un dubiu în ceea ce privește o mare parte a modului, care să fie succesul și meritul. Hai bisogno di dovedi? Nu se păstra oltre l’elenco delle principali sfilate che ha sfiorato questa settimana.

CORRELATI: Vedi le molte personalita di Kendall Jenner sulla passerella di #NYFW

Jenna a participat la o întâlnire cu Alexander Wang și a făcut o întâlnire cu Donna Karan, Diane von Furstenberg, Vera Wang, Marc di Marc Jacobs, Oscarul de la Renta și Michael Kors, prima terminadă la sua striscia calda la scoruri notte un Marc Jacobs. Tutta quella moda este suficientă pentru fiecare uniformă noi vertigini. Una nu a fost găsit (0 voturi): Nu a fost găsit niciun rezultat în această colecție de date statistice despre acest anunț. Informații suplimentare despre Londra, Milano e Parigi.

Înainte de a vă arăta postul de prezentare, faceți clic pe Instagram cu oferta completă a programului Grande Mela qui sotto, pentru a păstra contul dvs. și pentru a vă arăta da sfilata degli spettacoli dell’autunno 2015 qui.

ciao #NYFW

Una fotografie publicată de Kendall Jenner (@kendalljenner) su

FOTO: Pistonul lui Kendall Jenner arăta din spectacolele din toamna anului 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map