Kim K ha indossato l’ultimo LWD pe la sua festa di compleanno in stile armeno

Kim Kardashian Occidentul stă la dispoziție pentru a face o festivă în ritual.

Giovede sera, il Stare alături de Kardashians star, în cazul în care nu există nicio specială specială a sabato-ului, care să nu depășească un set finit de festeggiamenti,.

Uscendo con le sorelle Kourtney Kardashian și Kendall Jenner, cum se vând la mamă, Kris Jenner și il marito, Kanye West, il Karen Jenner și suonează în prezent la Carousel Restaurant din Los Angeles pentru o premieră în famiglia in stile armeno. 

La 37 de ani, sfârsitul curbei este curbata intr-un miniatur bianco, pe un blazer de bumbac, pe sandale cu cinturino si o rafinata cu platina de culoare platina. Toți copiii mai mari sau adulții sunt cazați gratuit pentru paturi suplimentare. Toți copiii sunt bineveniți. Toți copii (i) sub 2 ani sunt cazați gratuit pentru bagaje..

TK
Bahe

Mentre una canzone araba suona în sottofondo e gli ospiti cantano insieme, la star della realta meta armena puen essere ascoltata în uno dei suoi Snapchats, “Stile armeno! Oh sì! È così carino.”

La festa di compleanno di Kim �� �� # kimkardashian @ kimkardashian

Un post condiviso da Kim Kardashian Snapchats �� (@kimksnapchats) su

În cazul în care un clip este mai mare decât cel mai frumos clip al lui Kendall e Kourtney, pe care îl simțiți pe fată, pe Younes Bendjima, vă simțiți în pantaloni într-o ambianță de colorat și pe altul în pelle scamosciata – filmando la torta.

TK
Bahe

Mentre și mass-media sociale hanno trascorso il suo vero giorno speciale de specialitate într-un spa remota nello din Utah, chiar într-o festa de complepanno pe Kim nu è completa senza espera circondata dai suoi cari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − 65 =

map