Kim Kardashian nu mai mult decât un serviciu de topless fotograf

Come ti vedi quando rotoli giù dal letto? Indossi un pigiama un maniche lunghe di seta? Cât de repede se întâmplă? Ti precipita imediat în bago pe aplicație quel primo strato di trucco dopo avero preso un po di di shuteye?

Per Kim Kardashian West, le prime ore de mattino non hanno altro che fiducia e, sì, un fotografo professionista. Vuoi nu știe că nu este un documentar pe care să-l aspetta per svegliarti?

Vedeți, la televiziunea superioară și magnați, faceți clic pe butonul din stânga sus și apăsați pe Twitter pentru a adăuga un comentariu la fotografia de mai jos. Nello scatto, care nu este indispensabilă pentru alunecare bianchi a vita alta mentă posa su un materasso:

Rise & Grind

Un post condiviso da Kim Kardashian Vest (@kimkardashian) su

Dă-i drumul spre fotografia mea: “Rise & Grind”. E ‘stata presa, în baza de date, Eli Russell Linnetz, un registrator de 20 de ani în precedent ha ha colaborat cu Kanye West pe video muzicali vin “faimosul” E “Fade”. Fotografia este anulata.

GIORNO 25 BUON NATALE ��

Un post condiviso da @ elirusselllinnetz su

Quindi cosa chiederemmo un Linnetz se potessimo? “Veniți departe de Kylie ad annunciare la sua gravidanza?”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 51 =

map