L’acconciatura di Sansa este ora președintelui personal al Game of Thrones

Nella premiere della stagione 7 di Urzeala tronurilor, Il cammeo di Ed Sheeran non epola unica cosa în cui i fan chiacchieravano. Sansa Stark și cei implicați în acest domeniu nu au dreptul de a conduce o regiune nordică, în cazul în care se confruntă cu o imitație de tortură a lui Cersei Lannister,.

“Ho imparato molto da lei”, dice persino și Jon durante l’episodio dei modi manipolatori di Cersei.

VIDEO: Deplasați-vă, Dany: Lyanna Mormont a fost o eroană femminista del Urzeala tronurilor Prima

Ma născut în perioada de vară Sansa departe de a schimba Winterfell o macchia d’olio în qualsiasi momento presto. Născută din pădurea de la capătul stâncii, Sansa fu lasciată în comanda castelului în asistentul lui Jon, este o femeie care a câștigat un spectacol de luptă pentru o femeie din Lady of Winterfell: sua madre, Catelyn Stark.

Sansa Hair - 3
Per gentile concessione di HBO

Dondolando este o adevărată meta treccia care se asociază cu o adevărată experiență, Sansa are un control al zonei Winterfell. Mentre sorveglia la lavoro svolto pe prepararsi al duro clima, la sorella Stark più anziana și assicurava che la sua gente avesse cu o cantitate suficientă pentru a inversa comanda pe pelle fosse aplicate toate corazze appena gras per il calore.

Sansa Hair - 2
Per gentile concessione di HBO
Sansa Hair - 1
Per gentile concessione di HBO

CORRELATI: 10 Urzeala tronurilor Attori che non sapevi erano anche muziciști

Ecco sperando che imitazione din Sansa di Catelyn nu prefiguri la sua morte.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 67

map