L’Instagram di Ivanka Trump continuă un diventare semper più sordo

Mentre migliaia di cittadini americani și mobilitano per critica la “politica di tolleranza zero” dell’amministrazione Trump, care a comportat la separarea migliei de bambini migranți dai loro genitori de frontieră, la figlia de presidente Trump la senior consultant Ivanka Trump hanno postato un dolce foto della sua famiglia, intato, per un tributo tardo del papà.

“Adevarul”, Ivanka a recitat la foto de la stessa, intitulata Jared Kushner si loro figli, Arabella, 6, Joseph, 4, e Teodor, 2.

Potrivit unui studiu publicat la Festa del Papa, care a avut un impact negativ asupra postului, Ivan Ivanka coincide cu indignarea internațională a politicii de imigrare a suveranității. Le relazioni, le foto de la nastro audio dei bambini migranti prelevati dai loro genitori e detenuti nei centri de detenzione în gabbia nelle ultima settimane sono stati orribili, a veni la realtà che Trump sembra non avere problemi a risolvere la tragedia.

Primul ministru al Sicurezzii a declarat că, în urma unui referendum de aproximativ 2 000 de membri ai secțiilor de votare, separatiștii lor au declarat că procuratura generală Jeff Sessions a promulgat o politică a tolleranzei zero față de imigrația ilegală din 6 aprilie. Unul dintre aceștia nu are nici o legătură cu suicidul neluat în legătură cu Texasul de la sfârșitul lunii iunie, după ce a publicat o declarație de la Washington Post, care a avut loc în data de 3 martie și a fost trascinată în ficțiunile de la Brașov. Lui e la sua famiglia aveau cuio asilo quando sono arrivati ​​negli Stati Uniti a maggio.

CORRELATO: Melania Trump Chimes în sulla politica di immigrazione

Buona festa del papa al mio amore! Grazie per essere un padre incredibile (e marito!). Ti amiamo �� #FathersDay

Un post condiviso da Ivanka Trump (@ivankatrump) su

Politica de politică și de politică în domeniul culturii este espresso ilo orrore per la politica. În Senatore, Dianne Feinstein din California, a introdus în acest moment mențiunea “Țineți legăturile cu familiile împreună” pentru fiecare fermă, pentru a separa familiile și pentru a obține orezul unei singure singure senatorii democratice; În Senatore, Ted Cruz a anunțat pianul pentru o legislație similară. La sua versione è chiamata Protejați Copiii și Părinții.

Perfino la Prima Doamnă Melania Trump a făcut o separare separată a copiilor lor și a spus că membrii lor sunt separați de familia lor și că au părăsit părțile din coridoarele posibile în cele din urmă și au reușit să obțină succesul imigrației. A se vedea, de asemenea, cazul în care Trump este definit la situația “Cosi triste”, care nu are nicio răspundere în ceea ce privește răspunderea pentru fiecare număr separat de familia separată și care nu este disponibilă la capătul cambiarului în qualsiasi momento; incolpa i democratici, esortandoli un aprobare un ampio de lege a legii sull’immigrazione che firmerà, piuttosto chetutuare una soluzione alla crisi immediata.

Il segretario alla sicurezza nazionale, Kirstjen Nielsen, detto che la politica, care nu se implică în descurajarea clandestinului imigrației, vin mezo per far rispettare la legge. Ma Sessioni ha detto che è assolutamente inteso come descrente.

Ivanka, nel frattempo, ne controlează controversa, dar nu mai are de a face publicitate în fiecare luptă. Începeți, faceți clic pe fișierele de mai jos pentru a afla mai multe despre bambino tra le sue braccia.

E neva la prima volta a lui Ivanka, care a fost acuzată de un caricat allegant, care a scos în evidență familia migranților sofrono. De asemenea, în perioada aniversară a zilei memorabile, Theodore nu a primit niciun comentariu, în timp ce al doilea guvern federal a avut “personal la strada” de 1.500 bambini migranți.

Înainte de a începe o vizionare, acest site a fost tradusă automat. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Samantha Bee, condus televiziune un tarda notte, o chiamare Ivanka una “cecità spericolata”, un insulto per il quale Bee si è poi scusata.

VIDEO: La fotografia de la Ivanka Trump cu sufletul de ficat è stata criticata vin ‘Tone Deaf’

Datorită faptului că nu există nicio șansă de a face schimb de informații despre migranți, este dificil să se recurgă la toate informațiile de pe site-ul social media din Ivanka. Pubblicare una foto con i tuoi bambini mentare il paese è în armi per bambini scomparsi è un po ‘sordo; ripetere l’errore și sente quasi sinistro. Puff davvero essere un incidente? Puff davvero essere este inconsecventă în conversația americană în momente questo? În calitatea de consultant senior al consiliului de administrație, în calitate de consilier juridic.

În cazul în care, în cazul în care nu există o astfel de situație, este necesar să se acorde o atenție deosebită, ). Vino cu ignorarea quindi ignorare și suoni de bambini che invocano le madri al limita?

Ivanka nu este ancora parlato, ma i suoi follower su Instagram lo hanno fatto.

“Sei un disonore per tutte le donne e le madri”, scrisă una. “Sostieni un’amministrazione che rapisce i bambini che cercano asilo dalla violenza e li blocca in gabbie. Sei un ammasso fiammeggiante de spazzatura”, ha detto un alt.

E da un alt: “MOSTRA AMERICANO LA TUA COMPASSIONE!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 92 =

map