La 19 ° compleanno di Malia Obama! Vede la trasformazione di stile attraverso gli anni

L’ex Prima Famiglia este o fântână cu adevărat stabilită. Non solo è il 4 luglio, ma anche il 19 ° compleanno di Malia Obama! Întrebări și răspunsuri nerecunoscute și nerecunoscute pentru publicarea anunțului publicat în 2008, Barack Obama, în numele candidatului presei.

Colegiul de învățământ din America de Sud, care se află la Harvard (în jurul valorii de scuola di legge) în autunno. Durante il suo anno sabbatico, Malia și prezentă alături de Hollywoodian Harvey Weinstein, neoficiale din New York, e și unite de acești genitori în alcune incredibili vacanze post-Casa Bianca. E-mail-ul primei fiice a fost trimis pe o foaie de mâncare, o papă care nu a fost preparată și nu a fost făcută.

“În cazul în care, în primul rând, volumul este în plină desfășurare, Malia are 10 ani și Sasha ne aveva 7. E cresceno troppo velocemente”, care a fost prezidată de Ellen DeGeneres. “Malia è più che pronta ad andarsene deci nu Nu se pronunță pe cineva, “potus Potus.” È una delle mie migliori amiche. E sarã dificultãþi pe mine non averla în giro tutto il tempo. Ma lei è pronta per anare. Foarte urât. È una persona davvero inteligente e capace ed è pronta a tarifa a modo suo “.

tk
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty; Chuck Kennedy / MCT prin Getty; GIOIELLO SAMAD / AFP / Getty

Oltre ad essere uno studente forte, Obama a reușit să-i facă o idee mai bună în privința lui Michelle Obama. Dai un’occhiata al modo în cui il suo stile și è trasformato nel corso degli anni da carina semnorina o sofisticata giovane donna.

FOTO: Vedeta l’evoluzione dello stile di Malia Obama

Buon compleanno, Malia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map