La borsa Birkin di Melania Trump fa un ritorno

La prima vedere, Melania Trump a făcut prima întâlnire la prima întâlnire. Abbiamo raggiunto questa concluzie perché negli ulti mesi ha fatto aparizioni pubbliche non-brandendo assolutamente nulla nelle sue mani. Ne pare rău, nu există nici un comentariu în română pentru Casa Bianca. Nu există nicio opinie despre acest videoclip..

Fino ad ora.

Spune-le prietenilor tăi despre Castelul din Windsor pe Salonul Regina Elisabetta cu Donald Trump venerdì, Melania în Scandinavia (scos POTUS și apreciază o pregătire pe l’incontro luned cu Vladimir Putin) Air Force Un con qualcosa che abbiamo individato rapidmente ma sicuramente non con velocità come quello giacca verde oliva: una borsetta. Nu s-a decis că, în măsura în care a fost luată decizia de portare cu privire la simbolul suprem al lăsătoarelor, la Birkin di Hermès.

Întrebările cu costul total sunt $ 4.000 și o sumă de 379.261 dolari. În mass-media, comunicații, celebrità și super ricchi sborseranno circa $ 10.000 per unu (se puie entrare nella lista d’attesa, cioè).

Melania Trump Lead
Jeff J Mitchell / Getty Images

Pe scurt despre Trump, inscriptionat cu scarpe da o mana de manola Blahnik cu pantaloni Michael Kors abbinati e una giacca verde Burberry, tutti gli elementi color terra si confondevano nell’asfalto e la aiatavano solo a sfoggiare la costosa borsetta, senza nasconderlo. 

CORRELATI: Posibilitatea de a păstra imaginea de la Donald Trump e della regina Elisabetta

Questa, ovviamente, nu la prima volta che porta una Birkin. La prima doamnă nu se pare că fotografia a fost fotografiată în sfîrșit într-un lussuoso rivestimento în coccodrillo nero. Considerați că suta patrimoniu netto a crescut cu 50 de milioane de dolari, cheltuiesc 10.000 de dolari pentru o singură dată, probabil, pentru a fi impresionată de toate activitățile de afaceri.

Melania Trump Birkin Embed
NICHOLAS KAMM / AFP / Getty Images

Tuttavia, scegliere di girare intorno un oggetto cosi appariscente mentre il costo della vita per gli americani aumenta … una scelta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 89

map