La figlia di TFW, Gal Gadot este inconjurat de bambini di Vin Diesel

Succesul filmului de succes în Hollywood, Gal Gadot și Vin Diesel se află probabil într-un ritm susținut în perioada de glorie. Il Femeia Minune stella e il suo ex Rapid și furios il co-protagonistă a aprobat un ritm pentru a-și îndeplini rolul de mortalitate,.

Prima che lei stesse infrangendo dischi vin Femeia Minune, Gadot ha recitato nel ruolo di Gisele Yashar în tre dei Rapid și furios film de fianco di Vin Diesel, che interpreta Dominic Toretto. Sembra se datorează co-protagoniștilor care se confruntă cu contradictorii, care se află într-o situație fină, și care se află într-o situație dificilă,.

VIDEO: Uita-te la Wonder Woman

 

Vin Diesel a condus la un cost suplimentar de la pagina de Facebook. Nelistă, Gadot stăpânea o mană și o Maya, o figură de 3 mese, o ficțiune de 2 ani de Vin Diesel, Pauline, o raggomitolata sulle sue ginocchia. L’attore 49enne ha intitulato l’immagine con “Quando non stiamo giocando ai supereroi … Tutto l’amore”.

Quando non stiamo giocando ai supereroi …
Tutto imi place.

Postato da Vin Diesel venerdī, 23 giugno 2017

Înregistrați-vă că ați văzut altcineva: Gadot ha o figlia di 5 anni e Vin Diesel ha o figlio di 6 anni, ma nu se bambini più grandi abbiano partecipato alla data del gioco del supereroe.

CORRELATO: Internetul Perché se află într-o camionetă de mare gal di Gadot

Înainte de a se vedea superstarul semplicemente uscire e essere genitori.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 29

map