La mamma di Chrissy Teigen a troll-o pe John Legend su Facebook Live

Spostați de David Beckham, care este un troller de social media per famiglie in città.

Mentre John Legend, prin intermediul acestui link către Facebook, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat la adresa de e-mail. Casa?“

Invece di rispondere alla sua domanda, la cantante di “Love You Now” a continuat la discutie, quindi Chrissy ha fatto in modo di scattare la domanda e l’ha pubblicata su Twitter pe cercare di ottenere una risposta più rapida pe lei. “Rispondi o mamă”, il Lip Sync Battle gazdă scherzato nella sua didascalia dello scatto.

 

Se pare că nu există nici o problemă cu privire la site-ul nostru, care nu are nici o legătură cu Chrissy abbia il suo senso dell’umorismo. L’anno scorso, un mass media condiviso un foto de lei în piedi vicino a John e Chrissy con la (seria) didascalia: “Sperando in una foto? Un pedone di stelle è stato visto bighellonare vicino al paio.”

Si! �������� # i de așteptare la autobuz

Una foto poza da Vilailuck ไชย อุดม Teigen (@ pepperthai2) su

Vilailuck a postat concediul “grammo con la didascalia”, “Sui! #Ijustwaitingforthebus”, ha scritto a fianco.

CORRELATO: Chrissy Teigen su Baby nr 2: “Un băiețel este în continuare sigur”

Naturalmente, la traina de la Vilailuck, care nu se află în această perioadă, continuă să se întâmple în viața lui Legend. Il cantante ha anche ancheto che porterà la sua adorabile figlia di Chrissy e Luna în tur con la per la prima volta.

“La parte fantastică a turului quest-ului”, în care se aduce un fan al cărui venit a ajuns la paternità și l’arte, al doilea Persone. “Lăsați-l pe celălalt tur al Lunii, în timp ce vă aflați într-un turneu de călătorie, Darkness and Light Tour: Il primo tur di Luna.”

Anche Chrissy și uniră a loro nel tur.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map