Lady Gaga și Joe Biden și uniscono per sensibilizzare sull’abuso sessuale

Mentre fostul vicepreședinte Joe Biden și Lady Gaga se află într-un duo improbabil, și sunetul pe care l-am văzut într-o mare varietate de organizații care nu sunt profitabile Este pe noi. 

Mercolede scorso, în cazul în care este vorba despre un fermă sau un ciclu de abuzuri sau de divorțuri virale de social media, cu un potențial hashtag, giustamente intitolato #ItsOnUs, vin mareleetto da visita della campagna. Într-un videoclip publicat pe Twitter și pe Mamă Monster, vă rog să mă bucurați de o vizită separată și să vă bucurați de o experiență de neuitat.. 

Un dezamăgit de mine și de vicepreședintele Joe Biden @ vp44 nel paese. #IsOnUs per proteggersi vicenda. ����

Un post condiviso da xoxo, Gaga (@ladygaga) su

“Sono un sopravvissuto alla violenza sessuale e conosco gli effetti, le conseguenze, il trauma: psicologico, fisico, mentale”, ammette il cantante “Bad Romance”. “Puș essere terrificante svegliarsi ogni giorno sentendosi al sicuro proprio corpo”. 

Lei continuă: “De asemenea, în cazul în care există riscuri semnificative în ceea ce privește calitatea nu este posibilă, este necesar să se țină seama de acest lucru.”

Biden porta a casa il punto di Gaga, dicendo: “Vogliamo renderlo chiaro: è su di noi. Stați un tutti intervenție, fermă gli abusi quando lo vedono e quando ne sentono parlare”.

Con lo scandalo Harvey Weinstein ancora frescă nele nostre menti, il messaggio di Biden e Gaga nu a reușit să ajungă într-un moment migliore. Ottieni își informează informația cu privire la propria sa problemă cu ItsOnUs.org. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 40 =

map