Le scarpe da ginnastica Adorabil Cat Olivia Benson di Taylor Swift! Guarda la foto

Se poate califica o nouă persoană, probabil că va fi recunoscută ca un membru legiuitor al Olandei Benson-Taylor Swift, aflată pe o stradă din New York City (Sotto). Bene, ora il gattino bianco vin la neve entrato nel suo, cu un periodo come modelo di scarpe.

Olivia Benson apare într-o fotografie foto a campaniei de luptă pe sfoggiare le scarpe Keds mascat Sneaky Cat, creați-vă de marsupie pe celebrarea il lancio di Swift 1989 album. Un nou model de scarpe che Swift ha lanciato in colaborare cu marchio de sneaker negli ultimi anni.

FOTO: vedeta la trasformazione di Taylor Swift dalla matricola delle matricole alla pop superstar

Taylor Swift and Olivia Benson
FOTO GG / FAMEFLYNET

Satisfacția nu a fost luată de Olivia coccola nei, dar nu a fost disponibilă pentru o fotografie care nu a putut fi descărcată și nu a fost descărcată până la data de “12-13-89” (cheia completată de Swift). Un incantesimo a forma de diore in oro monogramma con le inziali della cantante “Shake It Off” viene fornito con la coppia.

Il gatto di Swift se situează cel mai mult în segni di una stella nascente. În cazul în care este nevoie de un permis de conducere pentru un traseu de traseu, cum ar fi Karl Lagerfeld, Choupette (che ha la linia di trucchi e la sua collezione di vestiti)? Solo il tempo lo dirà!

FOTO: Il miglior stile pe strada Taylor Swift sembra semper

Taylor Swift's Sneaky Cat Keds shoes.
Amabilitatea Keds

Am calci carini sono ore disponibile pentru $ 55 su keds.com.

FOTO: Întrebări și răspunsuri în privința capturii de roșu Taylor Swift di tutti i tempi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 37

map