Liam Neeson Auditii pe giocare și Babbo Natale ed è terrificante

Liam Neeson este un consociot pentru interpretare magistralmente una molitudine di ruoli sul grande schermo, ma sembra che Jolly Vechi Saint Nicholas sia fuori dalla sua area di competenza.

L’attore è apparos nell’episodio di venerdì sera di Expoziția târzie cu Stephen Colbert, dove și travesti personaje personalizate în natură într-un scenariu de învățământ la o audiție de interpretare pentru un centru de comert Babbo Natale. E inutilă a fost o epuizare a unei versiuni mai vechi.

“Nu știu ce se întâmplă, nu-i așa, nu-i așa?”, Neeson dădea cu o voce păsărică de pădure. Înregistrați-vă că nu aveți permisiunea de a vă înscrie în pagina principală și pentru a vă înscrie în formularul de mai jos. Avizo spoiler: nu sembra numele terrificante la seconda volta.

VIDEO: La famiglia reală în maglioni maglioni di Natale è tutto

 

De asemenea, Neeson continuă să se ocupe de versiunea originală a Kris Kringle. “Ochelari de soare”, dice il 64enne padre Christmas.

CORRELATO: Liam Neeson ei suoi figli super carini partecipano a un gioco di Rangers

Găsiți video-ul pe imagine Neeson în pianul moda Santa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 70

map