Lindsay Lohan și suo bizzarro accento Vieni alla Difesa di Harvey Weinstein

Mentre se pare că ar fi fost acuzat de molestie pentru controlul conducerii filmului în disgrazia, Harvey Weinstein, care a pus o singură întrebare tempo de la Lindsay Lohan și facesse strada nel mix. Anche se joacă în rolul lui Judy Dench și al lui Barack Obama, Lohan, care a avut parte de difuzarea violentă a serialului într-o storia a lui Instagram ormai cancellata.

“Ciao, sono Lindsay Lohan, sono a Dubai, sono a casa”, care a anunțat că este vorba de un bambina cu o curiozitate europeană. “Mi sento molto de sex masculin pe Harvey Weinstein în momente de timp, non penso sia giusto cosa sta succedendo.”

“Penso che georgina abbia bisogno di prendere posizione e di essere l’per suo marito”, continuă Lohan, riferendosi alla decizie de la moglie din Weinstein di lasciarlo. “Nu ma mai pot fi de sex masculin sau o femeie de calitate, mi-a placut,.

VIDEO: Lindsay Lohan soseste la apararea lui Harvey Weinstein, “ma simt foarte rau pentru el chiar acum”

Esposizioni recenti în entrambi Il New York Times e il Newyorkese ha riferito l’abuso di Weinstein di oltre una dozzina di donne, tra cui Gwyneth Paltrow e Angelina Jolie. În cazul în care o persoană este licențiată de către compania Weinstein, domiciliul companiei este al doilea, care este inclus în unul din centrele de rezidențială din Europa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map