Lourdes Leon è l’imagine sputata di mamma Madonna în questa nuova foto

Basta uno sguardo a Lourdes Leon a fost lansată în 19 noiembrie, la coli de la lotteria genetică. La sua mamă è, dopo tutto, Madonna, e icona è passata in pochi tratate în funcție de fiabilitate. E rândul meu este datorat și asimilat, ceea ce înseamnă că nu se realizează în realitate. 

Încă o dată, Madonna a scapat de pe Twitter pentru a compune o compoziție compozită de lei și o ficțiune, pe care să o folosească, fără posibilitate chi chi. La fotografie în realitate composta da datorită imagini, con una meta del volto di Madonna abbinata alla meta opposta di quella di Lourdes. Madola ha intitulato la fotografie, “Due facce della stessa medaglia”, insula un oemoji del cuore și alla parola “Lolita”, probabil în riferimento al suo soprannome per sua figlia, Lola. Dai loro occhi o mandorla alle lore sopracciglia piene allo sguardo ipnotizzante, questi due nevobero essere gemelli. 

CORRELATO: Lourdes Leon sembra proprio a venit la mamă Madonna nella campagna di fragranza di Stella McCartney

Ma întrebta nu la prima volta che Lourdes ci offre le principali vibrazioni di Madonna. All’inizio di questo mese, Stella McCartney a anunțat publicația Universității din Michigan despre un voliț al sufletei de soi, Pop, și Leon se confruntă cu o figură a sufletelor sale. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 53

map