Meghan Markle a prezentat o problemă problematică în timp ce era primordial discordantă

Dare discorsi è una delle aree di competenta di Meghan Markle. Cu toate acestea, în cazul în care, în cazul în care este vorba de o publicitate, în cazul în care o parte din celelalte țări, în al doilea rînd, il suo primo discorso reale fosse andato perfettamente come previsto.

Anche con tutta la preparazione del mondo, Markle a avut un pic de inconveniență, și a avut un rol primordial în recunoașterea rezultatelor acordate de Endeavor Fund Awards. Sia lei che il principe Harry eroană pentru prezentare pe termen lung la notte e mentor il suo discorso procedeva senza intoppi, la sua si imbatté in un post de blocco.

Meghan Markle
Ben Stansall – Pool WPA / Getty Images

Mentrul este prezentat în secolul al II-lea, premiul de excelență, veteranul Royal Marine Daniel Claricoates, Markle ha iniziato forte.

“Grazie mille, sono davvero privilegiato di essere qui”, ha detto.

Datorită faptului că, în cazul în care există o problemă în acest sens, este necesar să se prezinte un co-prezentator, în cazul în care se confruntă cu o confuzie și o documentație care să indice această situație. Molto al suo attivo, invece di limições a guardare, Markle è stato coinvolto e lo hauto autato a superare la sceneggiatura mentre il pubblico attendeva ridacchiando.

CORRELATO: Meghan Markle a obținut un stil formal pentru un exemplar pe care îl deține în mod direct Royal Black-Tie

Per fortuna, alla fine hanno trovato il loo piede, e il resto è andato via senza intoppi.

Markle ha gestio la situazione con la grazia e l’equilibrio di un real, il che non è poi così sorprendente.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map