Meghan Markle este un chic a lui Prada cu regina Elisabetta e il principe Harry

La sfîrșitul lui Meghan Markle se vorbește despre o discuție pe care o vorbește Harry și cu Harry (dopo tutto, lei è andare a testa cu Blake Lively pentru un eveniment de stil Icon). E, sinceramente, nu există nici un fel de momente în care se află o altă parte a sufletului, la Regina Elisabetta, pe un buon evento real alla moda.

L’unica differenza? Întrebare volta, il principe Harry si unu a loro.

Meghan Markle
Premere Associazione / Immagini AP

Markle e la regină, care se ocupă cu publicul în publicul larg, un palat Buckingham, laureați ai Premiilor Tinerilor Leaderi. Naturalmente anche suo marito Harry a fost, de fapt, parte din centrul atenției, în special în Markle.

Nu este nici o segreto che la Duchessa di Sussex interpretat în modo lieve la rigida condotta della moda reală. Ma martedì, și è vestita con il libro într-un abit passato fino al ginocchio con otto grossi bottoni sopra (acquista uno stile simile ad ASOS per salt $ 67). Descoperă un alt fel de caritate pentru o altă scolare, e un dice și un vestito Prada. 

Meghan și Harry au ajuns într-un palat din Buckingham, în vederea vizionării grupului final al @QueensLeaders, în cadrul unei conferințe de presă, care le-a oferit o contribuție comună. #QueensYoungLeaders ❤️��. . . #duchessofsussex #princesscharlotte #duchessofcambridge #meghanmarkle #princeharry ## katemiddleton #princecharles #princewilliam #princessdiana #diana #rachelzane #royals #royalfamily #royalcouple #royalwedding #queenelizabeth #britishroyalfamily #buckinghampalace #kensingtonpalace #princessofwales #princesscharlotte #meganmarkle #princegeorge #princelouis # QueensYoungLeaders

Un post condiviso da Meghan (@_duchess_of_sussex) su

Meghan e Harry hanno însoțită de Sua Maestà la Regina, la prezentarea premiului pentru tinerii lideri ai reginei. —————————- #meghanmarkle #duchessofsussex #princeharry #dukeofsussex #dukeandduchessofsussex #queensyoungleaders

Un post condiviso da Toate lucrurile Meghan! (@allthingsmeghanmarkle) su

În legătură cu: Meghan Markle ha aprecia intertroto il suo soimnzio su suomi con il principe Harry ed è … qualcosa

Da quando sono diventato un reale sposato, Markle Ha abbassato un po “. De asemenea, în conformitate cu reglementările din regiune, Elisabetta se referă la o analiză a culorilor și a unei colecții,.

Tuttavia, care seamănă cu o viziune extraordinară, este o lucrare de ducesă, care nu poate fi depășită. E garda vine o sufletul reginei Elizabeth sembra camminare fianco un fianco con Markle! Pensiamo che lei aprobi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 46

map