Melania Trump indonează un blitz color Delpozo per incontrare la prima doamnă polacca

Giovedì la prima doamnă Melania Trump a fost însoțită de Donald Trump al Monumento alla rivolta di Varsavia, care a fost însoțită de o delegație a consiliului de presă al președintelui Alla Folla.

Melania participă într-un bloc de culori Delpozo un bloc de bază cu o bază de bluro conlucină audia di rosa acceso, blu cobalto spruzzi di mandarino contro la gonna A-line ($ 2,229; stylebop.com).

L’abito, care se confruntă în mod obișnuit cu pop art american și cu operă florală din Georgia O’Keeffe, este o compensație pentru o lumină de pompare magenta. Come al solito, dacă modelul a fost creat în interiorul unei sufragerii, în cazul în care doriți să faceți clic pe el, divisa a metà.

Melania Trump - Warsaw Dress
Petr David Josek / AP

CORRELATO: La famiglia Trump atterrato în Polonia

Durante il giorno Melania a fost inconjurat de prima doamna polacca Agata Kornhauser-Duda al Belvedere Palatul din Varsavia:

Melania Trump Poland First Lady - EMBED 2
ANDRZEJ HULIMKA / AFP / Getty

La prima famiglia (traditia Ivanka Trump e suo marito Jared Kushner), care a sosit in Polonia mercolede sera per il tour dell’Europa dell’est. Donald Trump a continuat în Germania pe verticala G20 ad Hamberg venerdì.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 81

map