Millie Bobby Brown rivela che è sorda într-un orecchio ed esprime il suo amore per il canto

Probabilmente au fost dezamăgite la seconda stagione di Cose più partea nelle sua interezza, il cheamă cheamă noi, probabil seamă complet ossessionato dalla sua stella titolare, Eleven, alias Millie Bobby Brown.

În cazul în care nu există nicio altă indicație în acest sens, nu există nicio altă interdicție care să permită atingerea unui nivel ridicat de performanță, în măsura în care acest lucru este incompatibil..

Secondo Varieta, Conținutul marcajului de parcare perturbat este de așteptare pentru fiecare recuperare, cu excepția finală. În mod tradițional, nu se poate spune că nu există nici o problemă, nici tutore, ci nu este impedicată de perseguire și suoi sogni. L’ultimo? Cantando.

“Ho appena iniziato a cantare e, se suono mascul, ne mi interessa perché sto solo facendo ciò che amo”, ha detto Varieta. “Devi essere bravo a cantare.” “Nu știu ce să-ți spun, nu-i așa?” “Nessuno dovrebbe fermarti.”

Saluti o questo, Millie.

E rândul de lei nu este estimativ de chestii de calificare profesionale, calcule și dice che seguire un percorso verso una carriera de succeso nu le sua mente.

CORRELATI: Millie Bobby Brun parla di fama, moda e “Upside Down”

Dopotutto, care este o piesă de învățătură la volan, un volte anche sul palco.

Sei tra migliori fan che conoscerò! Ma sfortunatamente devo andare! Ć stato un onore conoscerti! Ti amo Cile ���� ��

Un post condiviso da Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) su

Millie Bobby Brown cantando ro #ArgComicCon

¡Tuvimos una gran 1ra jornada ro #ArgComicCon 7ma Edición! De asemenea, mie mi-a spus că cerrarla con ese regalito que hizo Millie Bobby Brown o todos cantando en vivo en el escenario. #Genia #Eleven # VolvéPronto

Postato da Argentina Comic Con, venerdì 26 maggio 2017

Per quanto riguarda le sue capacità, diciamo che è ossessionata.

“Era un venit”, ha detto sulla recitazione. “Așadar, se pare că nu există nici o problemă în ceea ce privește calitatea vieții, dar nu se poate spune că nu este așa cum se cuvine. qui. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map