Natalie Portman și un unic Instagram per questa importante causa

Tempo's Up

Natalie Portman a obținut un premiu într-un film, în care nu se aseamănă nici măcar cu filtru și # premiu Oscar în qualsiasi momento – è in missione.

Portman a fost condamnat la o întâlnire cu fotografia, cu o poveste de lungă durată, un tânăr al lui Timmy Up, un pian de pionierat anti-molestie, care a reușit să-l facă pe Reese Witherspoon, Eva Longoria, Emma Piatră, Kerry Washington, Shonda Rhimes și altro ancora.

“Scopul este de a reduce, de a scăpa, de a reduce, de a reduce, de discriminare, de molestie o abusi.” Societatea are dreptul la solidaritate și are o bază legală pe tema legalității. “Portman, în vârstă de 36 de ani, a relatat că a primit un post, în timp ce misiunea lui Time’s Up dichiarazione.

TK
Natalie Portman / Instagram

“Cerchiamo pari rappresentanza, oportunitate, benefici e salari per tutte le donne lavoratrici, per non parlare di una maggiore rappresentanza di donne di colore, donne emigrate e donne lesbiche, bisessuali e transgender, le cui esperienze nel mondo del lavoro sono semnificative peggiori del loro bianco, cisgender, colegiul etero “, și legge nel post.

TK
Natalie Portman / Instagram

Secondo Il New York Times, Time’s Up è senza leader, gestio da volontari e composto da gruppi di lavoro. În grupul publicat într-o singură pagină publicată în pagina de internet, publica anunțul pe o pagină în care se afișează o comunicare în limba spaniolă, La Opinione, il 1 gennaio. Portman ha anche condos de un screen-grab della lettera, intitolato “Dragi surori” sul suo Instagram.

CORRELATO: Natalie Portman a avut o speranță de ședință pentru postul de televiziune “quasi tutto” che ha mai fatto

Inoltre, Time’s Up incorporează o vestire de la nero ai Golden Globes di Domenica, per sensibilizzare sulla loro iniziativa.

“Questo è un momento di solidarietà, nu un momento di moda”, de la Longoria volte. “Pe anii abbiamo venduto questi premiu veniți, ne conștientizăm culorile noastre, ne-au fost volti de il nostro glamour.” Întrebări despre industria non-aspettarsi che saliamo e giriamo intorno.

Scopri di più su Timpul sus su oriupnow.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map