Nicki Minaj “Rudeed Up” Joe Jonas în colaborare cu noi și serioase

Doamne Jonas și Nicki Minaj, protagonist de la DNCE, au colaborat cu un singur intitulat “Kissing Strangers”, au ieșit de la capăt și au ascultat muzica de muzică publicată pe internet..

Ex-banderista de Jonas Brothers și-a făcut un Twitter pe stuzzicare la sua nuova canzone, ei fan și sono scatenati quando ha pubblicato un sua foto și il rapper “Anaconda” che si è avvicinato e perso. Nello scatto sexy, Minaj-ul sfoggia le sue famose curve în bikini e cappello da cowboy – african la giacca di jeans di 27 anni mentare si appoggia durante il momento di fuoco..

TK
Joe Jonas / Twiter

La începutul anchetei, la piattaforma de social media, pentru fiecare clip pe care l-am văzut în computerele de discuri DNCE și co-protagonist, e diamo un’occhiata più da vicino all’abbigliamento interessante della songstress, che consiste in un paio di pantaloni a fantasia rosa e un bikini de top este camuflaj.

TK
Joe Jonas / Twiter

Înregistrează-te pe acest site social media pe difenders, Minaj ha scherzato, “Sono fuori da questa cosa, ho solo … plus un tutti i miei fan che mi hanno veramente amato” prima dată când a apărut apparentemente le riprese și svolgono in un bar da cowboy.

La star dell’hip-hop se anchetează presă în colaborare pentru a colabora la o fotografie stelară de fotografie și de alterne la posta scrivendo “Mettiamola un po la sul set del video.

CORRELATI: Nicki Minaj este o firmă aflată într-o agendă a modelului

Dicționarul de calificare “Anaconda” nu a fost înregistrat în videoclip!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 48

map