Nicole Kidman și Naomi Watts Sono #BFFGoals presso TIFF Studio InStyle

Împreună cu Nicholas Kidman și Naomi Watts.

Câteva dintre cele mai importante date ale Festivalului Internațional de Film de la Toronto, cu ocazia sărbătorilor de vară, au avut ocazia să ajungă la un moment dat, În stilCentro di ritratti in centro città. Vino Kidman stava posando con lei Leone co-protagoniștii Rooney Mara și Dev Patel, Watts ha păstrează un fel de poșetă în picchiata pe sorprendere il suo amico appena li ha avvolti. „Nic! Vino stai? “Strillò lei mentre abbracciò Kidman.

Spuneți-ne căutarea unei conversații congresate, pe care o puteți găsi pe un schiocco di loro. “Qualcuno prenderà il mio telefono?” Disse Watts, în cazul în care vă aflați în căutarea unui moment estemporaneo în sine, la un moment dat caminavano și chiacchieravano mentre uscivano.

CORRELATI: 10 de film Siamo entuziast de vedere al Festivalului Internațional de Film de la Toronto 2016

Watts ha anche trascorso la un moment dat cu partenerul lui Liev Schreiber a stabilit că promovează rolul lor în prosoima uscita, Il Bleeder. Nel film, interpreta la moglie cu personajul lui Schreiber, il pugile Chuck Wepner.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 26

map