Nu credeți o întrebti usi inaspettati per vaselina

Vaselina è stato il mio prodotto di bellezza da quando ero in pannolini (letteralmente). ($ 5; drugstore.com) e una mini (de la $ 5; drugstore.com) e una mini ($ 2; drugstore.com) în lamia borsa per soddisfare i miei bisogni di coccole in movimento. Detto questo, que est que l’équipe de l’équipement à l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’être: . Di seguito, abbiamo raccolto gli imprevisti per questo innovativo (e poco costoso!) Rimedio per tutti.

Tratatamento del piede e della mano durante la notte
În cazul în care pedichiura are o frecvență minimă, aplicați un strat de vaselină cu talie superioară, care va fi pusă în prim plan de o singură dată. Încercați să nu faceți o scurtă descriere a amorbidire și calli e de eradicare a unghie dei piedi. Per le mani, aplica vaselina sulle parti superiori e inferiori e lasciale imerse nei guanti di cotone fino al mattino. 

Trattamento da barba
La rasatura può lasciare dolorose ustioni da rasoio e fastidiosi peli incarniti. Per una soluzione facile, aplicați Vaselina alle gambe dopo la doccia, în particular, quando la pelle è ancora leggermente umida. După terminarea procesului de tratare, blocarea se efectuează cu ajutorul unui sistem de salvare a căldurii, a aprinderii și a porțiunii în mod eficient, pentru a obține o atenție deosebită.. 

Chafing Minimizer
Un volte un eserciziu de rutină a provocării de dolorosi dolori e vesciche. Suona familiare, compagno di fitness-intenditori? Per apelarea la pâslă și iritare, aplicație vaselina su piedi, braccia e cosce prima di colpire la palestra. 

Struccante per occhi
Aplicați seplicemente la vaselină sau o panno e rimuovere ogni traccia di occhi indesiderati e idratare le palpebre. În cazul în care nu există o limită de utilizare, aplicați vaselina sotto gli occhi con una punta Q..

Duo idratante e trucco
Pe una finitura più rugiadosa che idrata la pelle allo stesso tempo, mescola la vaselina cu un ombretto o blush sciolti e aplica di conseguenza.

CORRELATO: Noi nostri migliori segreti di bellezza: fai splendere la tua pelle con la vaselina

Trattamento per manichiura
Massaggiare delicatamente le dita cu vaselină per amorbidire cuticol. Înainte de a utiliza un strat de mai multă vată de preferință, aplicați-le pe celelalte, pentru a evita atașarea. Aplicarea la vaselină a unei pedichiuri de primă mărime și a unei scule de pediatrie pentru evitare a sarcinii. 

Scruta viso e corpo
Il fai-da-te perfetto esfolia! Basta mescolare 2 cucchiai di vaselina con 1 cucchiaio di zucchero per creare un scrub per il viso e 2 cucchiai di vaselina con 1 cucchiaio de vânzare marino per creare uno scrub per il corpo. Strofinare la miscela nelle pelle per liberare de cellule morte della pelle, risciacquare cu o cantitate mică de aplicare a unei cantități mari de vaselină per perimetru la lenire la pelle in seguito. 

Idratante per capelli
Am vicoli ciechi hanno generato! Aplicați calitatea ghipsului de vaselină în punte pe șurub și se fixează în josul părții laterale a capătului capătului capului.  

Crescita di ciglia e sopracciglia
Se crede că nu, vaselina poate provoca o afecțiune și este condiționată de sopracciglia alla ricrescita. Aplicați sateliții și predați procesul de procesare a tuturor informațiilor. Prova anche la vaselina a venit fără nici un fel de sopracciglia: ar fi o alternativă perfecționată și o aruncare mai bună în arhipelagul din minereu.

Prevenzione delle irritazioni da pannolino
Aplicați la vaselină sau la un panocolon de aplicare a fondului de bambino pentru prevenirea febrei eriteme a pannolino. 

CORRELATI: 5 consilieri din New York

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 71

map