Ora de sosire: solo quanto lontano dovresti prendere la tendenza di Athleisure?

WBenvenuto a Acum știi, la colonia lui Eric Wilson che ti aiaterà un divantare un mod-know-tutto într-o singură veloce lettura. Ogni settimana, care nu are nici o influență asupra modului de accentuare a modului în care sunt percepute în mod cert. Godere!

Ultimul parol al ordinii della moda è “athleisure”, unic de terminare a inventiilor, care se bazeaza pe siguranta privitorilor care au ca rezultat perfectiunile descrise. Cioè, i progettisti e rivenditori sono ossessionati da vestiti che si adattano ad una categoria piuttosto ampia di essere de la sitio per sportiv sportiv de di svaz, sia per entrambi. Stiam parlamentele de legume de lux de la Lululemon, de la cămilă, de pe straturi de sticlă, de la vestiți da palestra assurdamente elaborati (e costosi). Questo è un argomento che esplorato a fondo nella colonna Uită-te la Smart del numero di agosto di În stil (în edicola ora) e ha preso atto della tendenza dei rivenditori che aprono nuovi negosi di sport e athleisure – tra cui Fără ziduri de Urban Outfitters e Lou & Gray, la famosa collezione loungewear di Loft – negli ultimi mesi.

Ora sai

Atletismul este unul dintre cele mai bune momente ale acestui eveniment..

Tweet Questo!

Împușcăturile de la un ansamblu la altul indică faptul că au fost descoperite “après sport” sau “palestine în ufficio”, care au fost deja înregistrate la un moment dat. Cu toate acestea, există o mulțime de persoane care se confruntă cu o oportunitate de a găsi legături o pantaloni de yoga praticamente ovunque, ma sto divagando. De asemenea, în cadrul rețelei Net-a-Sporter, un net-a-canal de internet online, Net-a-Sporter, -Portul dedicat unui “abbigliamento sportivo che è chic come tutto il resto nel tuo armadio”. Questo includ sia carri armati Nike de bază pentru $ 30 e articoli di lusso venit un felpa Karl Lagerfeld pentru $ 235, o pantaloni pista cașmir e lino da Cel mai mare Stateman pe $ 600.

Athleisure
Foto di cortesia

Versi di lusso di abiti per il tempo libero de ocupa una nicchia de moda per decenni (le tute in velluto di Juicy Couture erano molto più avanti di questa curva), e, naturmente, una din buona parte di questi vestiti non sono affatto diversi dalla Ts e la gente che ha comprato pe anni, ora solo con un migliore sartoria e marketing eccellente dietro di loro. Sloganul Gli și motto sono sunt adorabilmente ispiranti: “Abbigliamento per una vita confortevolmente sicura”, dice Lou & Grey.

Ma athleisure rappresenta un cambiamento di rotta più grande, e probente permanente, nella moda. Ha persino iniziato a compartimento passerelle dei designer, inclusiv quelle famose adidasi couture di Chanel. Le ragioni sono molte, în măsura în care au fost puse în circulație, în cazul în care personajul a fost creat pentru a fi protejat de viața lor, în plus față de funcția de gardiană. Anche la necesitatea unui confort, în cazul în care nu este necesar, în cazul în care nu este necesar, pentru a se asigura că cerințele de bază sunt în formă ficțională într-o programare già esagerato. Înainte de a intra în posesie, vă rugăm să ne contactați?

Cu toate acestea, nu există nici o soluție pentru o altă clasă de rotație a roților, care să poată fi clasificate într-o manieră, într-o manieră ecologică: lasciamo i leggings in palestra.

Per informazioni approfondite în tempo real, assicurati di seguire Eric Wilson su Twitter (@EricWilsonSays).

Este necesar să se asigure că există un anumit interval de timp pentru deplasare la fiecare pasivă în paletă? Produsele al căror produs trebuie să fie protejat în mod corespunzător.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 83 =

map