Perché amerai il nuovo album de Miranda Lambert, anche nu sei un fan della muzica țară

Se poate vedea o țară a fanilor, probabil Mircea Lambert. Ancheta se desfasoara la o statie de televiziune cu voltajul mare, un album al lui Lambert, Il peso di queste ali, dar nu există nici un raion pentru fiecare îndrăzneală posibilă a Paese.

Doamnă, nu-i așa? Da, nu-i așa? Da, nu-i așa? De asemenea, în 24 de zile de la intrarea în oraș, Anderson East, al treilea an, a fost lansat în curând. Abbiamo tirato i testi più emozionanti delle nostre nuove canzoni preferat per donti un assaggio dell’album completo, disponibil ora su Spotify, iTunes, Google Play e Amazon Music.

VIDEO: Icoana țării Dolly Parton parla di bellezza, moda e altro

 

1. “Autostrada Vagabond”

“Soluția este însoțită de convorbiri cu clienții și cu alte persoane care se află în străinătate. În cazul în care vă aflați în roaming, vă rugăm să ne contactați.

2. “Vice”

“Se pare că mi-am dat seama că mie reputația nu mi se potrivește,.

3. “Cose che si rompono”

“Io non voglio mai avvicinarmi troppo o essere ritenuto responsabili di tutto il dolore che riviera. Calcule un volta mi ha rotto.”

4. “Timpul Pushin” (duetto con Anderson East)

“E dicono che solo il tempo può dirlo, tu mi conosci già bene. Se realizează fin în lacrimă, spero che sia tra sessant’anni.”

5. “Dovremmo essere amici”

“Fă-ți un tricou de bluză, nu-i așa, nu-i așa?”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map