Perché questo ragazzo di 11 anni è stato scelto per recitation nella nuova campagna per Acne Studios

Anche campagne pubblicitarie di moda hanno delle tendenze. Întrebările pe care le-am întrebat au arătat că este vorba de un talent talentat, care va avea un set tradițional al modelului celebrit. La scorsa stagione, Calea sfrita a fost scrisa in limba romana si la ragazza rece permanente, Joan Didion, Karen Walker, in varsta de 20 de ani, in varsta de 20 de ani. sua campagna di accesori incentrati sui cani.

E ora, studioul Acne Studios. De asemenea, Jonas Johansson, pe de altă parte, aflat în fața campaniei de la începutul anilor 2015, a declarat că nu este singurul președinte al Frasse Johansson, care nu este singurul președinte al Consiliului Europei, m anche riconoscendo apertamente la fluidità della moda e del genere.

“În opinia noastră, societatea civilă nu se confruntă cu moda în care se confruntă, în condițiile în care este vorba despre o carieră a capodoperelor, în măsura în care aceasta este o certitudine a societății în ceea ce privește respectarea normelor stabilite”, afirma Jonny. “În ceea ce privește subiectul imobiliar Frasse, dați-mi voie să fiu incaracată cu întrebări pe care le-ați spus, pe care le-ați găsit,.

Nella serie scattata dalla fotografa Viviane Sassen, Frasse è scattata în posa con morbidi cappotti un contrasto (în rosa cipria, blu baby e plaid), completi di una gamma di accesori, veni i tacchi a blocchi con specchietto, una borsa verde con schiuma di mare e futuristico sfumature – le ultime di cui allude poeticamente all’atteggiamento lungimirante che è davvero il futuro. Vizionați imaginea în marginea camerelor.

Acnee Studio Campaign Embed 1
Cortesia
Acnee Studio Campaign Embed 2
Cortesia
Acnee Studio Campaign Embed 3
Cortesia

CORRELATO: Everestamente icona letteraria Joan Didion Stele nella campagna pubblicitaria primaverile di Céline

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 21

map