Pregătiți-o pe cea mai recentă colecție a lui Kendall Kylie Jenner pe PacSun

În plus, Jenner a lansat un nou proiect de licențiere pentru Kendall și Kylie, motiv pentru care tocmai i-au spus lui Jenner un an consecutiv de la lansarea unui concurs de concerte: un analt raccolta dallo spiritualo libero per PacSun. Soprannominato “Solstițiul de vară”, în portofoliul său din 2016, un modo în stilul vestiilor casual, care conține o versiune brună a versiunii iterative a unei stampa floreale nera (Kylie in un pagliaccetto, Jenner într-un top frilly) nell’immagine della campagna principale sopra.

Dai $ 17 și $ 60, la collezione da 60 plus è perfetta per suonare nei giorni più caldi, grazie a una selecție de pantaloni scurți, vestiti, pagliaccetti e top, tutti în stampa floreali scure e sobrie e tonalità neutre. Per l’avvio, oferta sono l’ideale per una giornata di sole trascorso in piscina. Grafica de bikini, cultura de top ornati di pizzo e persino costume de interior sono parte della nuova selezione.

Anche Kendall e Kylie și sono tenuti ocupat în prim-plan de incontro con PacSun nel 2013. Un solo Kendall a continuat o scalare la fila mondi dei modelul, Kylie continua un ucciderlo nel gioco di bellezza, ma i datorita si sono uniti al debutto la propria linea omonima.

CORRELATO: Kendall Jenner mai mult gli Abs Abs în N.Y.C. Nonostante le Chilly Temps

Îndepărtați-l pe video-ul pe care doriți să-l utilizați pentru a vă proteja de petele de pe PacSun– e visita pacsun.com pe achiziție la collezione dell’estate 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 58

map