Pregătiți-vă un reuniune Downton Abbey într-un film della prossima seconda guerra mondiale

Vieni 2018, sembra che avremo un mini Downton Abbey Răsfoiește-ne o manieră, un film grazie în uscita, Maglione, basato sul romanzo bestseller de Annie Barrows, La Guernsey Letterario e Societatea de coacere a cartofului de cartofi. 

Lily James, interpretată de Lady Rose MacClare, ultima tre stagioni di Downton, É destinata a recitare a filmului veni scrittrice Juliet Ashton, care a recunoscut o insula Guernsey pentru incontrarea si membrii Societatii de Societate si Potoato Peel Society, in care sa inaugurat o corrispondenza in timpul ocupatiei naziste dell’isola. 

Jessica Brown Findlay a interpretat Lady Sybil Crawley Branson, care a fost interpretat de Matthew Goode, a interpretat rolul lui Henry Talbot în filmul lui Penelope Wilton, interpretat de Isobel Crawley în rolul său în stagioni, și sono uniti al cast veni bine, al doilea IMDb.

Legate de: Segreto per i capelli e il trucco 

Încă de la începutul aniversării, mi se pare că au fost deschise pentru a vedea fotografiile pe care le-a făcut publicul în social media una volta che lo faranno. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map