Prendi migliori Înregistrați-vă camera video Wi-Fi: 3 opzioni da provare

Vedeți fotografia editorului foto, la fel de preferat social media preferat è Instagram. De asemenea, mass-media socială în cui le imagini în mod efectiv. Înregistrați-vă că aveți un comentariu în această listă, în cazul în care faceți clic pe butonul de mai jos..

Trateaza persoana care se ocupa cu fotografiile profesionale si scapaneaza fotografiile pe care le folosesc in fotografiile profesionale si le publica inainte de a le modifica pe un computer si inventa loro la imagine. Nu se creează “insta”, vero? Există o imagine mai bună în ceea ce privește calitatea imaginii într-o imagine fotocameră care să conțină o imagine integrată a telefonului? Otteresti più Mi se pare o anche più seguaci? Inserisci telecamere abilitate WiFi.

CORRELATO: Întrebări frecvente pe ecranul tactil aerografic è fondamental un trccatore digitale

În cazul în care vă aflați în condiții de siguranță, camerele video funcționează în mod normal, camerele video pot fi utilizate în mod obișnuit, în timp ce telefonul este însoțit de o conexiune Wi-Fi. Tutto quello che devi fare è scaricare un’app che sincroniza la fotocamera e il telefono, veni pe magie, puoi salvare le imagini direttamente sul rullino fotografico del tuo telefono. Inscrie-te la alt editor datorita InStyle.com, inainte de a incepe procesul de adaugare a videocamerei WiFi..

Dopo aver trascorso diverse settimane con ciascuno, ecco cosa abbiamo trovato:

1. Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV, 948 dolari

Testato da Naomi Driessnack, @naomidriessnack

Sony - gif
Alex Risiede pe InStyle.com

În prezent, oportunitățile de utilizare a fotocamerei RX100 IV de la Sony sunt vizibile în mod inevitabil. Anche a fotografiat un portofoliu cu un mare număr de reflexe digitale, mi-a permis să folosesc iPhone-ul pe scripturile rapide scatti de orizont, cani, belle ombre e le piccole cose belle intorno me în modo che io possa condividerle velocemente con gli amici o pubblicare su Instagram. La minuscola fotocamera digitală de la Sony è un ibrido pentru divertisment tra reflex digitale e un iPhone.

La calitatea camerei foto, puteți alege diferite moduri de modificare pentru a le modifica manual, imprimați automat automat. La dimensiunea camerei de fotografiat era estromamente comoda pe fotografie viteza scena di strada, tazze di caffè e cuccioli. Invece del lungo proceso di caricamento delle foto sul mio computer, la modifica in troppi e poi la pubblicazione sui social media (o invitatie prin e-mail a mia mamma), sono stato in grado di condividere rapida foto de la mia fotocamera sul mio telefono în solo un paio di passi.

CORRELATO: Le 4 aplicazioni che ogni proprietar di cani dovrebbe scaricare al più presto

Descărcați aplicația Sony PlayMemories Mobile, conectați-vă la Wi-Fi, transferând fotografii direct către un iPhone. L’intero processo en richtera denne di que qui per completare, il che è imbarazzante molto più breve di quanto miia servito per capire una didascalia. Vino cu bonus-ul, oțelul decisiv pentru a-ți păstra deloc solul pe “grammi”.

Incontrato qualcuno di molto importante ieri

Una foto publicată pe Naomi Driessnack (@naomidriessnack) su

Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV qui.

 

2. Samsung NX500 (con obiettivo 16-50 mm), 598 dolari

Testato da Sarah Balch, @ sarahlizbalch

Samsung - Gif
Alex Risiede pe InStyle.com

Vino cu fotografia, anunță-te că ai uitat parola sau expediați parola Instagram o Facebook, tendința de a folosi DSLR-ul, pentru a vă înregistra foarte ușor. Descoperă-ți viața într-un Las Vegas ed è stata l’occasionione perfetta per prova il Samsung NX500.

La fotocameră, există o mare opțiune pentru impostarea manualului pe care se află scutul cu ajutorul unei părți magice de tempo, care implică automat funcționarea funcției. Cu toate acestea, în cazul în care se utilizează modalități de autoetilizare, este necesară o mai bună înțelegere a diverselor direcții per impostare uno scatto specifico. Un’altra grande caratteristica è il suo touchscreen, indiciu ce nu se dovedește a fi combinat cu un pas de clic pe selectarea opțiunii oprite.

CORRELATI: I negozi di orologi Hermès di Apple Uita-te la: ecco cosa aspettarsi

Mai mult decât atât, un aparat de fotografiat abilitata WiFi, ma era sorprendentemente intuitiva. Dopo avera scaricato l’app gratuita, sono riuscito un colegare la fotocamera de telefonie mobilă de selecție și scaricare facilmente la mie imagini sul mio iPhone în pochi minuti. 

Trasferimento era fără fir de perfecționare a ante quando stamo camminando lungo la Strip, un bordo piscina o vizita la Grand Canyon, lontano dal mio portatile. Sono stato în grado di condividere virtuale și imediat conmi mice amici e familiari, il che è perfetto per il mio feed di Instagram.

un bordo piscina cu un vis de la Miami #VEGAS

Una foto pubblicata da Sarah Balch (@sarahlizbalch) su

Descărcați Samsung NX500 qui.

 

3. Canon PowerShot G7 X, 649 dolari

Testato da Alex Reside, @alexreside

canone - gif
Alex Risiede pe InStyle.com

Inginerul Canon a descoperit un model digital cu un reflex digital Canon de 10 ani, oferind o experiență deosebită în Canon PowerShot G7 X, care oferă o gamă largă de funcții care să permită o fotografie digitală SLR ingombrante în un piccolo corpo macchina.

Înainte de a face acest lucru, la fotocamera mi se sembră familiare și aveam tocchi Canon-y che mi sono così familiari. Subtitrarea sonoră a impresionează cuantificarea vitezelor în toată lumea. Premi il pulsante di accensione / spegnimento ed è pronto per scattare. Analizați cu ușurință antetul “clicky” pentru a vedea toate fotografiile înainte de a fi afișate pe ecranul LCD cu ecran tactil și apăsați ISO al volo. Cu toate acestea, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Se il manualele nu se percep, ci se impune automat la sono davvero buone. La partea posterioară è un ecran tactil se află într-un iPhone.

CORRELATI: Taylor Swift e Lorde Du-te drumeții împreună cu Los Angeles

La partea de transfer a fotocamera è sicuramente il sensore. È un pollice CMOS senzore con a DIGIC Procesorul de imagine, che suona come qualcosa di fuori Star Trek, ma ciò che è obligatoriu sapere è queste funzioni consentono alla fotocamera di funzionare molto bene în condizioni di scarsa iluminazione. Sono sicuro che tu abbia familiarità con quanto possa essere orribile sparare con una fotocamera per cellulare în condizioni di scarsa luminosità, non c’è un Instagram filtru de monede per salvare la tua foto.

Permanentă WiFi WiFi, è dotato di un piccolo pulsante sul lato che sembra un telefono. Apoi, se instalează un aparat și se aude telefonul mobil și se aude caracanele și direcțiile telefonului pe revizie. Cu toate acestea, după cum urmează:

Alice Papoose

Una foto publicată de Alex Reside (@alexreside) su

Imagini Canon PowerShot G7 X qui.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 88

map