Prima doamnă Melania Trump nu a reușit să o facă

La prima doamnă, Melania Trump salutări a fost personalizată de Hervé Pierre în cadrul unei conferințe de presă organizată în data de 20 mai. Întrebarea setată de Trump seguirà una tradizione din 105 anni iniziata nel 1912 și donerà il suo vestito allo Smithsonian’s National. Muzeul de istorie americană, în particular, pe una collezione per la sua Prim-ministru Esposizione.

“Sig.ra. Trump are o pasiune pentru un design fin și o adevărată genitivitate care nu are nicio precizie în ceea ce privește volumul indisponibil al unei serate storice”, a declarat CNN Stephanie Grisham, Direcția comunicării de la Trump. “O onorata di poter donare il suo pezzo couture o una mai mostra cosu iconica allo Smithsonian”.

Melania Trump Inauguration Ball Dress
SAUL LOEB / Getty Images

Melania parteciperà alla cerimonia de prezentazione dell’abito al Muzeului Național al istoriei americane D.C. venerdì alle 10 di mattina.

Secondo Lisa Kathleen Graddy, curatrice della prima colecție de cadouri de museo, care a stato una tradizione seguita da ogni Prima Lady da Helen Herron Taft.

CORRELATI: Ivana, la prima moglie a președintelui Trump, dice che non scambierebbe i propriu posti con Melania

“Da allora”, a fost descrisă de către Smithsonian pentru o bogăție a donațiilor, la prima doamnă de dăruire a sufletului pentru publicitate “, a declarat CNN.

În al doilea rând, se pare că Smithsonian lavora pe metru insieme un manichino che assomiglia alla figura di ogni Prima doamnă e inișia un lavorare con l’indumento dopo l’inaugurazione.

Anche il designerul Hervé Pierre, ex directorul creativ al lui Carolina Herrera, parteciperà all’evento di venerdì.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 66

map