Qual è la rete di Karlie Kloss?

Uh, menti esperte di afari … innamorarsi?

Nel caso tu stia tornando su Internet dopo un disintossicante sociale media alla Ariana Grande, ecco un grande aggiornamento: Karlie Kloss è fidanzata! Il modelo superstar ha detto sé al fidanzato di lunga date Joshua Kushner, l’imprenditore e investitore il cui fratello è il consigliere della Casa Bianca Jared Kushner. Mondo piccolo!

Klos, presumiamo, deve aver apprezzato il bell’aspetto di Joshua, ma anche il fatto che, vin lei, ha ottenuto il suo s-insieme. Oricum, admirația de la New York a făcut o serie de contracții pentru modelul ambidezic cu modelul Adidas, Swarovski e Express, Kloss anche un capo in sala riunioni.

Începând cu anul 2015, cu toate acestea, cu un caracter neclar, ne-organizarea nu este profitabilă și nu este vorba de codificare și de “lider divinatorial nelia tecnologia”. Nu se întâmplă niciodată, convingătoarele contenuții ale YouTube, care depășesc 700.000 de abonați și care au un discoros mai mare decât Freeform l’anno scorso. Un dicembre 2017, Forbes l’ha aggiunta al suo portafoglio 30 sub 30 de ani.

CORELATO: Chi è Josh Kushner, il fidanzato di Karlie Kloss?

Quindi quanto costa un imprenditore con costi tanti progetti? Începând cu 2014, ha fatto un tuffo nel Forbes la lista de modele de 4 milioane de dolari, în valoare de 20 milioane de dolari, în valoare de 9 milioane de dolari. Anche se înregistrează într-un singur parc, cu o valoare netă nefolositoare a Kloss de circa $ 20 milioane.

Considerând că suedezul nu are fidanțe, Oscar a câștigat 2,7 miliarde de dolari în aprilie 2017, ceea ce înseamnă că nu este vorba de o agitație a lui Chipotle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 31

map