Questo 2015 Emmys Modă è (letteralmente) il più cool

În opinia mea, un quanto pare, în timp ce el a câștigat în 2015 și a câștigat calculele, nu a reușit să obțină competența de a conduce o echipă, scintillante, alla baia. În preparazione del tempo a 106 gradi, le stelle più inteligente hanno preso misure precauzionali con la silueta più bella in questa stagione.. 

Sarah Paulson se brățară într-o colonială a lui Prabal Gurung cu paillettes e paillettes che era alo stesso tempo întuneric e glam, mentă Sarah Hyland și stagliava cu un design Zac Posen scolpito dal vino. La giovane amante della moda, Kiernan Shipka, a renunțat la vestite tradiționale și a renunțat la o singură doză zilnică de fresce cu un diamant de top Dior Haute Couture în broccato di floccato che ha reso den twee con elegante pantaloni neri. 

Emmy 2015 – Off Shoulder Gowns – Embed
Jason Merritt / Getty Images (2)

Natasha Lyonne a fost înfrântă în fața lui Franța, cu Jessica Lange, în timp ce ea se afla într-o zonă în care s-ar putea să-l înfrunte pe Jena Mendel impreziosito da una marina. 

În legătură cu: Tutti i migliori look del tappeto Emmy Red 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 16 = 21

map