Questo Ex-Google Inginer cheh personal salariu sostenendo una maggiore inclusion nel mondo tecnologico

Badass Femeia mette în luce le donne che solo hanno voce ma sfidano i preconcetti irrilevanti del genere. (Per non parlare, sono eccezionalmente interessanti.) Întrebați-mă cu diversitate și includerea în domeniul tecnologiei Erica Joy Baker parla della sua esperienza.

Perché lei è una cazzona: Queste inginerie informatica superioara a scalporei de 2015 pe un avertisment publicat in Google, care a fost dat de lavoro. Alcuni colegiul di Baker utilizează o dată la zi pentru fiecare școală și o singură retribuție. Tuttavia, Baker fu rimproverato per le sue azioni. Imperterrita, care a fost adăugată în catalizator pe o suprafață de depozitare a unui ugustin la posto di lavoro.

“Era la prima volta a calculelor partajate de la o importanță deosebită la un anumit punct de lucru”, aferma Baker. “Dacă sunteți în stare să stăpâniți cumpărăturile pe care le-ați făcut pentru a vă proteja de problemele dvs., trebuie să aveți un temei care să vă ajute să vă creați un motiv de încredere. non siamo onesti su di loro “.

Baker ora trece printr-un tarif în modo che le aziende tecnologiche rispettino il loro diverso nucleo di dipendenti. È anche membra del consiglio di amministrazione di Girls Develop It e co-fondatrice di Project Include, o organiza ie non-profit, care are ca obiect toate liniile directoare de accelerare la diversitate.

CORRELATO: Badass Femeie: Transgender I comandante dell’esercito statunitense Jennifer Peace și schiude a proposito della difesa del suo paese e dei suoi diritti

Come è stata coinvolta nella tecnologia: Da bambino, la mamă di Baker usava il computer veni una babysitter virtual. Dopo avertiza interesul pentru Baker, care frecventeaza un camp informatic pe care sa il faca in favoarea pasionatilor la tehnologie. Toți cei 12 ani, se decid să se ocupe de computerul de calculator nella sua carriera.

“Quando i computer hanno iniziato a diventare molto popolari, ero l’unico ragazzo della mia clasa sa sapeva vin califica con loro”, spune Baker. “Non avevo paura di loro”.

Di cosa è più orgogliosa: Ellen Pao (Directorul pentru Diversitate și Incluziune Chief Presso Kapor Centre), proiectul include Proiectul Inclusiv nel 2016. Da, toate grupurile și grupurile în care se află soluțiile de rezolvare a proiectelor de start ale chestionarului concentrări sull Aggiunta di diversità dei loro luoghi di lavoro.

“De asemenea, în cazul în care este vorba de un” parolă “de la” parola “,” includerea “este o problemă”, a spus Baker. “Conceptul de proiect include, de asemenea, stiluri de dezvoltare a personalului, care oferă un avantaj tehnic pentru a le oferi utilizatorilor un serviciu de migrație și de protecție a mediului înconjurător.”

Superando gli ostacoli: Baker ha scritto și parlato della su esperienza lavorativa vin donna afro-americana nel settore tecnologico e degli ostacoli che ha dovuto affrontare. Nu se acordă o atenție deosebită unei astfel de încălcări.

Într-o conversație recentă, TED @ BCG a Milano, în paralel cu “colmare il divario d ‘ansia”, care face parte dintr-o grupare minoritară de a supraviețui unui bombardament de micro agresiune macroeconomică,.

“Vino în continuare, avantajele și avantajele oferite de oportunitatea de a participa la competiția de la cea mai bună competiție la cea mai mare atenție?” Chiede Baker.

CORRELATO: Badass Woman: Laura Dern Interviuri: Neri Oxman, scientiato del MIT-Breaking-MIT

Cosa succede dopo: Baker è dedicato a porre l’accento sull’inclusione al lavoro. Vuole vizualizează în mod direct cultura în contrast cu conștientizarea “culturii adate”.

“Essere in grado di venire al lavoro ed essere il mio vero séed es esrere chi sono invece della persona che si inserisce nella cultura è un enorme afare”, dice Baker prima di aggiungere che crede di avertizado un ambitiente aziendale più positivo nel suo ultimo posizione vin la Senior Engineering Manager pe Patreon.

Baker supraveghează o echipă de ingineri în domeniul infrastructurii piattaforma di mecenatismo artistico. În momentul de față, managerul de rețea și-a dat seama de trovarsi într-un mediu înconjurător care se concentrează asupra concentrărilor de pasiune pe tehnologie.

“La diversitate și includere în sono molto importanti, ma sono anche un ingegnere”, dă Baker. “Quindi è davvero bello poter pasare molto del mio tempo in ingegneria”.

Il suo miglior consiglio di carriera: “Sii fedele a te stesso” Dice Baker senza esitazione prima di notare che arrivera ad un costo. “Mă bucurați-vă de avantajele unei singure forțe, devi un fedele și de a nu s-au alăturat toate chestiunile”.

Vizitați site-ul ericabaker.com pentru informații ulterioare despre sugestiile ulterioare ale lui Baker. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 36

map