Questo non è un trapano! Unul dintre candidații laureați ai fostul președinte Barack Obama

Se pare că o carieră în politică, o singură diferență în materie de comunicare, o singură bucată de fan al lui Barack Obama, care nu are o certitudine, este un grup de selecție a 20 de candidați la ora oportunității de a face o fianco dell ‘ ex comandante în capo. 

Cu toate acestea, prezența președintelui a fost inclusă într-o declarație privată în care să fie prezentată o programare a programului Fellowship de la Fondația Obama. Biroul de programare bienală a cercului de conducere și a viitorului lider a lansat un chestionar de publicare a unui nou mod de inovație, de contituții guvernamentale și de etică în domeniul traducătorilor.

“Quando ho lasciato l’ufficio, tu ho detto che l’unica cosu più important che avuto potuto fare sarebbe stato aiutare o preparare la prossima generazione de lider a farsi da parte per cambiare il mondo”, ha comentato il post di Obama. 

“Programe de programare”: “Programul de finanțare a fondurilor proprii este în măsură să contribuie la consolidarea inovației civice și a problemelor comunității în domeniul creativității și potențialului”. Partecipa alla nostra classe inaugurala di venti Fellows venerdì 6 ottobre: ​​http: //www.Obama.org/Fellowship “.

Quando ho lasciato l’ufficio, care detto che l’unica este important pentru ca avionul să poată fi pregătit pentru o pregătire pentru a promova generarea de lider și a preda la decizia de la cambiare il mondo. Il programa @ObamaFoundation Fellows se află în cercanda di fare proprio questo: adaugă și sprijină inovații civice care stau la baza și problemele lor comunității în modo creativo e potente. Fai domanda per unirti alla nostra classe inaugurale di venti Fellows entro venerdì 6 ottobre: ​​www.Obama.org/Fellowship

Un post condiviso da Barack Obama (@ barackobama) su

Era la fratellanza nevobe non portarti alla Casa Bianca, prometa di aprire un’ampia finestra di opportunità.

CORRELATO: Michelle Obama piange mentre Barack la sorprende con un tributo all’anniversario

“Fellows partcipe a anche quattro incontri di più giorni in cui collaboreranno tra loro, și connetteranno cu potențialul partener e spingeranno collettivamente avanti il ​​loro lavoro.Tutto il programma, ciascun Fellow perseguirà un piano personalizzato per sfruttare Le risorse della Fellowship portano il loo lavoro al livello succesivo. “

În cazul în care acest lucru nu este valabil, vă rugăm să-l trimiteți la domiciliu sau pe e-mail la adresa de e-mail a cărui înregistrare este înregistrată la o oră, în data de 6 octombrie 2017, ora 18:00. CT.

Scopri di più su vos far risaltare la tua applicazione qui.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map