Rihanna este o mamă și o altă familie

Împreună cu cei mai mulți bărbați cu care se confruntă cu 15 ani și mai mult cu Rihanna Pon de pe străzile străzii americane (i) Cauza.

Oggi, în vârstă de 30 de ani, originară din Barbados, care nu are un singur superstar de livello Beyoncé, care nu are o afacere care să fie generată de un mare mers al belgiței în ultimii ani.

Ma chando nu è impegnata o costruire il suo impero, Rihanna si-a concentrat su problemi numele global.

“OK, quindi ora che ho 30 anni, cui sono cose che dovrei fare?” Scherza într-un recente Voga colloquio. “Dovrei essere preoccupato? Dovrei congelare le mie uova? Cosa fai a 30?!”

Rihanna and PUMA Gear up for Summer '18 at Coachella
Joe Scarnici / Getty Images

O diferență de tren medie, Rihanna și ocupa delle sue insicurezze su un palcoscenico pubblico. Tuttavia, quando și tratta dei troll di Internet de la fanco tremare il corpo, il cantante può deriderlo.

“Devi solo ridere di te stesso, onestamente”, zaruri. “Voglio dire, așa că nu există nici un fel de costum pentru a vinde una ragazza Victoria’s Secret, e mi antona molto bello e sicuro della mia lenjerie”.

Anche sul su radar: la maternità. “Nu există un stack de gli occhi da mio figlio”, dice di essere una mamma un giorno. “Da, așa că mi-ai luat-o.”

CORRELATO: Rihanna a lansat un model de modă în industria de îmbrăcăminte din industria deltei?

Mentre Rihanna, care nu a reusit sa-si dea seama de faptul ca Hassan Jameel nu a reusit sa discute despre colaborarea cu lunga durata a filmului Drake, la lansarea premiului Video Music Awards 2016 ha reso la star lode-timida un disagio. “Asptare a fost mai ușor de înțeles”, condivide. “Non mi piacciono troppi complimenti; Non mi piace essere messo alla prova.”

Până în prezent, nu se poate obține nici o scorre liberamente. “Non abbiamo un’amicizia ora”, dice della sua relazione con il rapper, “ma non non siamo nemmeno nemici. È quello che è.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 20 =

map