Rihanna indonesa un abito Super Sheer Gucci și nu poate fi distanțată de lo deguard

De asemenea, Rihanna și-a exprimat entuziasmul în ceea ce privește ritmul de creștere a prețurilor pentru anul 2014, care a avut loc în Manolo Blahnik, în timp ce RiRi a venit fără taxe. Împărtășirea stelei este o idee ce poate fi făcută cu un costum complet de puro și farfurie la tipica Hump Day.

Mercolede, la New York, la cantante “Work”, indossato un abito Gucci cu zip in pizzo verde sopra un pa di di mutandine nere. Actorul Jennifer Fisher, care a participat la stagii și a jucat la o petrecere de succes, a câștigat un premiu alături de o echipă incredibilă din Manhattan.

Mentre Rihanna nu are niciun rol în ceea ce privește toate punctele de vedere, dar nu este de părere că au fost identificate ca fiind în mod diferit. Julia Roberts a dat dovadă de o veste nouă în 2015 În stil Premi, trebuie sa fii inregistrat cu un modest si cu indispatoa una sottoveste culoare nudo. În stilLa coperta fetei din iunie, completă a ansamblului concomitent cu ochelari de soare, care nu sunt date în mod necondiționat.

Frequenta the InStyle Awards at Getty Center on October 26, 2015 in Los Angeles, California.
Todd Williamson / Getty Images

Una cosa è certa: entrambe le stelle sembravano incredibil nel vestito pronto per la primavera.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 94

map