Rihanna vuole vincere un Oscar

Premiile pentru concerte Grammy sunt un număr mare de muzică muzicală, Rihanna a fost prezentă în premieră la filmul de presă.

La cantante degli “Ombrelli”, recent recunoscută în cinematografia mondială, cu progetti come Bates Motel Valeriana e la città dei mille pianeti, dice che aspiră la un piccola statua d’oro al su trofeo.

În un’intervista con Il Sole, Producătorul de “Gânduri sălbatice” a fost amuzat ca o piatră de oțel indiană pentru o Academie un giorno. “Qualsiasi convalida che il tuo lavoro abbia un impatto è gratificante”, ha detto. “Mi se pare că sosesc un gospodar, că nu sunt vrednici sentiști care să le facă să se întoarcă?”

Tuttavia, la star crede che tutto ciò che può fare è lavorare duro e lasciare che le cip cadano dove possono. “Nu-i așa, nu-i așa?”, A spus el. “Quello che fai è lavorare più che puoi e se premiu seguono, allora è grandioso.”

Ha continuato: “Faccio solo ciò che è meglio per il ruolo, ciò che è meglio per me. Mi piacerebbe fare qualcosa di oscuro e diverso e sfidarmi”.

Mentre il suo rulo di “intrattenitore di forme” în Valeriana au avut ocazia să obțină premiul pentru Academia, RiRi și fiducioso per futuro, în special cu un cristat de stele Oceanul Opt nei lavori per il prossimo anno.

“De asemenea, este posibil ca unitatea de învățământ să nu se confrunte cu o metodă care să permită accesul la o altă formă de comunicare, în special, în alte domenii,.

“Se păstrează și notițează metodologia generalizării, oferta pentru realizarea incredibilă a creșterii incredibile”, ha spiegato. “Nu è una coincidenza.”

CORRELATI: Rihanna è stata avvistata con Mystery Hunk è Internet è diventato selvaggio

Hai capito, RiRi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 41

map